Номер два також від Тіни Кароль, Антон Копитін переселенець з Донецька

Город увлечений - Сity hobbies |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года

Не плохо, с переходом на фальцет, вроде два человека поют, если не смотреть,а только слушать,свет красивый, парень спокойной, под стать песни, браво зал закричал, действительно молодец, выступил хорошо.

Номер три Юрий Ковальчук, друг, учитель и соратник Тины Кароль, который очень хочет петь, ун и правильно нужно делать то что лучше всего получается, а петь у него получается.

Номер три Юрий Ковальчук, друг, учитель и соратник Тины Кароль, который очень хочет петь, ун и правильно нужно делать то что лучше всего получается, а петь у него получается.
Дивний виступ для чоловіка - колискова для ведмедика правда із репертуару ПОномарьова, але заспівав дуже щиро, легко, ніжно, дуже гарний фон, добрий, світлий виступ, не знаю чи будуть за нього голосувати, але хотілося б його ще пробачити.

Підтримайте Юрія Ковальчука, от біда не має тут нікого щоб підтримали
, але можливо десь хтось і підтримає, удачі.
І четвертий вже більш співак ніж стоматолог Аніс, а стоматологам на таких проектах везе

Ну Тіна дає
почала Сарою.ю завершила Чуваками, але дуже також весело, запалив зал, легко рухався, співав, яскравий номер, без претензій, чувак справився, зал закричав Молодці а отже сподобалося, Аніс може і пройти далі.

Аніс вірить що його підтримають
далі думаю пройдуть Юрій та Аніс
хоча всі чотири виступи були чудові, рахуємо інтрига.

Можна відправляти до 30-ти СМСок, голосуємо поки що буде іти реклама, а потім залишиться лише двоє

Перші чотири відео
Иван Пилипец "Я і Сара" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Антон Копытин "Relax" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Юрий Ковальчук "Заколишу" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Анис Еттаеб "Кохана" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года