Валерія дуже хоче в фінал, дуже надіюсь, що за неї СМСки відправлять, жаль що Білорусь не може голосувати, а то б 100% пройшла далі.

Город увлечений - Сity hobbies |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года
Валерія дуже хоче в фінал, дуже надіюсь, що за неї СМСки відправлять, жаль що Білорусь не може голосувати, а то б 100% пройшла далі.

Далі Женя Толочний, також дуже хоче перемогти, впевнений у собі на всі 100

Толочний Скрябіна співає, круто
може бути і фінал, заспівав від душі, є темп, емоції, енергетика, цікава постановка, зірвав овації, не погана заявка, дійсно виступ сильний.

Вакарчук на себе не схожий, не розуміє що від ньго хочуть, перепитує, борода місячної давнини, виглядає наче у депресії
неуважний, думає про щось своє, чи може мені здалося.
за Женю відправляють 10 на 3456
Валерія Чуприна - ефектна дівчина, також дуже хоче виграти.

Валерія Чуприна - ефектна дівчина, також дуже хоче виграти.
ого тот емоції, пісня самовбивці, дуже депресивно і емоційно, на розрив, поравала душу і серце, аж здалося перестаралася

Пономарьов дуже задоволений, він Валерією пишається, але цього мало, потрібно щоб або за неї проголосували, або Олександр її вибрав.

Завершує вокальний спів від Владислава Кашпуренка

Завершує вокальний спів від Владислава Кашпуренка
МОЛОДЕЦЬ, дуже достойний виступ, купався в музиці, мені сподобалося, молодець!!! Дуже важко буде Понамарьову вибирати, я б усіх залишила.

12 на 3456 за Влада КАшпуренка і він стане Голосом країни.

Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года