"ПІДТРИМАЄМО СВОЇХ" - КОНЦЕРТНЫЙ ТУР ПО УКРАИНЕ
Сообщений 191 страница 200 из 642
Поделиться1942014-07-31 21:58:21
В военном госпитале пройдет концерт для военных в рамках Всеукраинского концертного тура «Поддержим своих» (ВИДЕО)
30 июля в медиа-центре «ДНЕПР ПОСТ» состоялась пресс-конференция «В военном госпитале пройдет концерт для военных в рамках Всеукраинского концертного тура «Поддержим своих»»
В пресс-конференции приняли участие:
• организатор Всеукраинского концертного тура «Поддержим своих» Виталий Пастух
• Тоня Матвиенко
• Мария Яремчук
• Арсен Мирзоян
• Владимир Ткаченко
Виталий Пастух сказал:
— Ідея цього туру почалася з думки, що кожен українець наразі займається справою, яка допомагає нашим солдатам. Проте крім матеріальної допомоги важлива ще допомога психологічна. У багатьох із них є відчуття того, що країна про них забула. Тож ми вирішили показати, що це зовсім не так. На наше запрошення відгукнулося багато артистів, за що їм велике спасибі. Ніяких гонорарів за цей тур вони не отримують, майже не користуються послугами гримерів, особистих водіїв та п’ятизіркових готелів. Звісно, враження, які ми отримали під час туру, неймовірні. Ті умови, в яких зараз знаходяться наші солдати, справді дуже складні.
Арсен Мизорян сказал:
— С солдатами на концертах мы любим шутить на жизненные темы. Некоторые выступления получаются весьма откровенными, но я считаю, что юмор для солдат все же необходим для хоть какой-то психологической разрядки.
Тоня Матвиенко сказала:
— Коли ми до них приїжджаємо, то стає зрозумілим те, що наші виступи їм зовсім нецікаві. Особливо коли вони повертаються з зони АТО і одразу йдуть на площі тільки щоб подивитися виступ. Вони хочуть відпочити, а ми своєю музикою не даємо їм це зробити. Проте таке ставлення швидко змінюється зацікавленістю та бадьорістю. І коли ти чуєш, що вони скандують твоє ім’я, з’являється розуміння, що ти робиш це недарма.
Мария Яремчук сказала:
— Деякі солдати вважають за честь, що ми виступаємо для них. Проте я хочу сказати, що насправді це честь для нас. Ті хлопці, які зараз на фронті – стійкі бійці, і насправді це дуже страшно, тому що більшість з них досить юні, а в їх очах вже відображаються зовсім не дитячі емоції. Мене дуже вражає їх мужність та бажання захищати свою країну. Особливо приймаючи до уваги, в яких умовах багато з них зараз живуть, ще сильніше хочеться їм вклонитися.
Владимир Ткаченко сказал:
— Как уже говорили, наши концерты могут начаться с недоверия, а закончиться уже под бурные аплодисменты. Но, несмотря на это, воспринимают нас в целом хорошо. Конечно, бывали случаи, когда нам угрожали и просили не приезжать, но мы не отступали от нашей идеи, и в итоге все заканчивалось хорошо.
Поделиться1952014-08-01 07:25:43
У військовому госпіталі м. Дніпропетровськ завершилася друга частина концертного туру "Підтримаємо своїх"
31.07 13:28 | Fin.Org.UA по данным КМУ
У базовому військовому госпіталі м. Дніпропетровськ, за участі Міністра культури Євгена Нищука, завершилася друга частина концертного туру "Підтримаємо своїх" - серії концертів для українських військовослужбовців, які виконують службові обов’язки у зоні проведення АТО (або готуються до виконання зазначених завдань у місцях постійної дислокації) та мешканців визволених від терористів міст.
«Як показала практика, не розважальні концерти, а такі мистецькі зустрічі з відомими артистами, які зголошуються на волонтерських умовах зустрічатися з військовими, їх родинами та просто мешканцями регіонів, є надзвичайно важливими. Вони допомагають подолати страх, паніку та депресію, у яку хочуть нас увігнати. Я сподіваюся, та енергія, яка йде від наших артистів подарує віру. Віру у перемогу!»
- сказав Євген Нищук. А також подякував жителям Дніпропетровщини за патріотизм, який область демонструє у складних для країни умовах.
Протягом туру у заходах взяли участь кілька десятків артистів, серед яких Анастасія Приходько, Арсен Мірзоян, Юлія Лорд, Марія Бурмака, Тоня Матвієнко, Володимир Ткаченко, Олег Скрипка, Марія Яремчук, Павло Табаков, гурт «ТаРута» та інші. З 5 липня, коли відбувся перший концерт туру, артисти відвідали селище Гончарівське у Чернігівській області, учбовий центр «Десна», міста Ізюм та Одесу. Концерти для бійців Нацгвардії пройшли також у Миколаєві, Херсоні, Маріуполі, Дніпропетровську.
Організаторами заходів стали ТОВ “Евромедіа компані”, проведення туру здійснюється у тісній взаємодії та при підтримці Міністерства культури України, Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, Головного командування Національної Гвардії України.
Старт третьої частини туру «Підтримаємо своїх» планується розпочати на початку серпня концертами у звільнених від російський терористів містах на Луганщині.
http://www.fin.org.ua/news/1091390
Поделиться1962014-08-01 07:30:13
Артисти піднімають бойовий дух учасників АТО
В рамках благодійного всеукраїнського концертного туру «Підтримай своїх!» на Дніпропетровщині відбулося одразу два концерти — для військових авіаторів та військовослужбовців, які проходять лікування у військовому госпіталі. На сцену вийшли талановиті українські виконавці — Олег Скрипка, Марія Яремчук, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко та багато інших.
Перший концерт пройшов у одному з авіаційних ангарів, а другий — просто неба на території військового госпіталю. Неофіційна частина благодійного концерту у військовому госпіталі перемістилася й до палат хірургічного відділення, куди артисти завітали до хворих і виконали для них декілька пісень, поспілкувалися та зробили фото на пам’ять.
А музиканти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України з Чернігова подолали за декілька днів понад півтори тисячі кілометрів, щоб виступити з концертами та підняти бойовий дух учасників антитерористичної операції на сході нашої держави. Водночас артисти привезли медикаменти та харчі, закуплені на кошти благодійників.
Свій патріотичний тур артисти розпочали з Харкова. Тут у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону відбувся кількагодинний концерт для поранених в зоні АТО бійців. Наступний захід відбувся вже неподалік Краматорська на Донеччині. Тут музиканти військово-музичного центру дали перший у своєму житті концерт у справжніх бойових умовах, адже неподалік постійно лунали автоматні та кулеметні постріли. Разом з військовими музиками виконав пісні під гітару і відомий автогонщик та телеведучий Олексій Мочанов.
— Концерт став для нас приємною несподіванкою, — стверджували військові глядачі, — ніхто навіть не міг уявити собі, що ось так просто неба можливо влаштувати таке чудове свято.
Поделиться1972014-08-01 07:30:57
продовження
Поделиться1982014-08-01 07:31:32
закінчення.
Поделиться1992014-08-01 23:09:00
Олена Мозгова розповіла, як насправді Марія Яремчук підтримує солдатів
З’ясовується, юна співачка з Буковини таки захворіла на зіркову хворобу |
«Хочу подякувати всім артистам, адмінам, технарям, водіям всім з ким проїхала понад 2000 кілометрів у турі "Підтримай своїх". Все було дуже щиро, дуже злагоджено, була атмосфера справжньої команди. Мене звичайно просили не писати про цю "зірку", але я не можу. Знаєте чому? Тому що, я не переношу нахабних, невихованих, нещирих людей... Таких собі вовків в овечих шкурах, і люди повинні знати "героїв" в обличчя. Так ось все було в нас добре, але у Маріполь приїхала вона... "звєзда прєнітельного счастья" і почалась муйня, бо вона захотіла виступати тільки після Приходько, ну не може така звєзда, як вона співати до, потім були якісь крокодилячі сльози, текст до людей зі сцени "если вы сейчас не будете со мной петь то, грош вам цена" і багато інших перлів... і як наслідок повне ігнорування майже всім колективом. Колись, після того, як наша героїня зробила історичну промову на зустрічі з Азаровим а саме таке: "Для мене було б честю, і я б хотіла підтримувати Партію регіонів на виборах і в загальному, морально", я їй написала, не з того Марічка ти почала, не з того... На що вона зауважила, що вона не Марічка, вона Марія. Ось така історія».
Поделиться2002014-08-01 23:44:26
Олег Скрипка, Руслана, Тоня Матвиенко, Анастасия Приходько: отчет о концертах украинских артистов на юго-востоке Украины |
Уже несколько недель продолжается тур в поддержку украинских военных и освобожденных от террористов городов на юго-востоке нашей страны «Поддержим своих». Творческие встречи и живые выступления артистов прошли в Гончаровском, Десне, Изюме, Одессе, Николаеве, Херсоне, Мариуполе и Днепропетровске в воинских частях, учреждениях здравоохранения, базах подготовки и дислокации военных и гвардейцев, а также на площадях городов.
Зрителями импровизированных концертов стали пилоты бригады тактической авиации, матросы и офицеры военно-морского флота, бойцы национальной гвардии, военные, раненые в ходе АТО, мирные жители городов Изюм и Мариуполь.
«Я склоняю голову перед этими людьми. Мы обязаны им своей жизнью, - говорит Мария Яремчук. - Во время наших концертов эти парни поразили меня тем, какие они настоящие, мужественные и одновременно искренние, как они искренне скучают по своим родным, детям, женщинам, которых не видят месяцами. Внимание и поддержка - это то малое, что мы можем им подарить, как артисты. И это большая честь - выступать перед ними ».
В Днепропетровске команда тура получила возможность выступить на аэродроме бригады тактической авиации. Концерт проходил прямо в авиационном ангаре и сопровождался строгими мерами безопасности. Военные традиционно очень тепло встретили артистов и поделились впечатлениями от своей службы. А когда Тоня Матвиенко спела «Ой летіли дикі гуси», пилоты рассказали в ответ, что именно эта песня сейчас часто в шутку звучит в радиопереговорах пилотов, когда на их пути встречаются стаи птиц.
На следующий день после выступления на аэродроме состоялся концерт в днепропетровском госпитале, где проходят лечение раненые бойцы 93, 25, 61 72, 24, 30 бригад и батальона Днепр. «Сцена» и «зрительный зал» для пациентов, медицинского персонала и волонтеров, разместились под открытым небом на территории госпиталя. Некоторых из бойцов вывезли прямо на больничных койках.
Лидер легендарной группы «ВВ» Олег Скрипка, который присоединился к туру в этом городе, рассказал со сцены, что приехал без своего коллектива, но предложил зрителям на время концерта заменить его музыкантов - то есть, подпевать, что военные с радостью и делали.
За время тура артистам пришлось проехать более полутора тысяч километров, выступать на импровизированных площадках под открытым небом или в условиях, приближенных к полевым. А однажды команда «Поддержим своих» вынуждена была идти пешком 12 км. По словам участников тура, атмосфера, царившая на этих встречах, и слова благодарности от военных на 200% оправдывают все усилия и мотивируют продолжать такие концерты столько, сколько потребуется.
Бойцы Мариупольского части Нацгвардии просили Руслану оставить автограф даже на бронированных воротниках, которые защищают шею, а также на военных билетах. А мирные жители этого города, недавно освобожденного от террористов, пришли на концерт с желто-голубыми лентами, воздушными шариками, цветами и развернули в центре площади огромный украинский флаг.
«В одной из частей ребята как раз вернулись с ночного дежурства на усиленных блокпостах и, не снимая амуниции и оружия, сели под деревьями слушать наш концерт, - рассказывает музыкальный руководитель проекта Виталий Пастух. - Когда вместе с Русланой в конце все пели гимн, на глазах многих бойцов были слезами. Один из солдат в личном общении после концерта сказал «Спасибо. Как дома побывал».
Напомним, в туре «Поддержим своих» участвуют Мария Бурмака, группа «ВВ», Руслана, Злата Огневич, Анастасия Приходько, Мария Яремчук, Владимир Ткаченко, Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян, Павел Табаков, Юлия Лорд, Дмитрий Оскин, Геннадий Попенко, Эйва, Андрей Kishe, Мария Чеба, группы «Тарута», «Куку Шанель», «Без Обмежень» и «Пара Нормальных».
В ближайших планах организаторов - концерты для пограничников и жителей городов Луганской области.
http://viva.ua/view/28367