Журнал Wellness
Злата Огневич- украинская певица, жизнь после Евровидения
Сообщений 541 страница 550 из 772
Поделиться5412015-11-23 07:21:26
Поделиться5422015-11-23 07:23:26
Зіркова гостя Злата Огнєвіч відвідала українську школу Св. Миколая та Український національний музей в Чикаго...Співачка в захваті від Українського Чикаго.
Учні хору школи Св. Миколая вже в неділю разом зі Златою співатимуть одну з її пісень в концертній програмі конкурсу Міс Українська Діаспора...Сама артистка заспіває великий сольний концерт під час конкурсу.
Квитки все ще можна придбати на сайті конкурсу: wwwMissUkrainianDiaspora.com/TICKETS
----------------
Концерт відбудеться у неділю, 22 листопада о 7 вечора в концертному залі Christian Heritage Academy.
http://vk.com/zlatao?w=wall-14013927_163069/all
Поделиться5432015-11-24 07:17:27
Злата Огнєвіч – голос, який варто почути
‘‘Вчинки говорять про людей більше, ніж слова"
- ця аксіома, як ніколи, набула актуальності у вирі виборчого процесу, що зараз відбувається в Україні. Ця проста життєва істина мала б виокремити з поміж народних обранців тих, що діють з власної волі, честі і гідності, а не "в рамках депутатського мандату". У випадку з цією тендітною дівчиною так і сталося. І нехай їй забракло сил наодинці протистояти парламентській машині, і вона склала повноваження народного депутата України. Однак їй вже точно вистачило волі бути чесною з собою, і так гаряче та щиро сказати правду в обличчя українського парламентаризму. Вона більше не депутат. Вона - співачка, чиє вогняне ім"я стане символом нового покоління українців. Злата Огнєвіч - людина, чий голос почули! Вже 22-го листопада Злата Огнєвіч стане зірковою гостею фінального шоу конкурсу "Міс Українська Діаспора" у Чикаго. Запросити саме цю українську співачку на свято організатори вирішили задовго до її нещодавньої заяви у Верховній Раді. Проте, пармалентський досвід та сміливий крок Злати Огнєвіч вкотре запевнив, що їй є про що розповісти українцям в Америці. Тож, напередодні візиту в Чикаго, Злата Огневіч дала ексклюзивне інтерв’ю для читачів журналу Ukrainian Chicago Magazine.
Вона заспівала своє останнє соло в політиці вже після року депутатства, і відмовилася від мандата. Скептики, які рік тому активно критикували 4-й номер у списку Радикальної Партії, скоріш за все, назвуть її крок закономірним. Однак ті, хто нині воліє бути корисним там, де перебуває і в тому, чим займається, вочевидь, побачать в цьому більше, ніж достойний вчинок. Як написала про це співачка на своїй сторінці у соцмережі, – це вибір “говорити правду”. А правда в тому, що в українській державотворчій машині, представницею якої донедавна була Злата Огнєвіч, відсутні можливості для розвитку культури вцілому.
У своїй останній промові з трибуни народного депутата України співачка заявила:
“У теперішньому становищі культура і законотворчість у цьому напрямку не потрібні. Замість реальної законотворчої діяльності створюються непопулярні люббіські закони. Йде війна однієї політичної групи з іншою, відстоюються інтереси господарів тих чи інших політичних груп”.
За схожих обставин, у 2008-му році, колега співачки – музикант Святослав Вакарчук – теж пішов з політики. Своє рішення скласти повноваження депутата Огнєвіч вважає вимушеним, але чесним: “Якщо б мені давали можливість займатися культурною діяльністю у парламенті, цього рішення не було б. Я адекватно і об”єктивно дивлюсь на речі, які там відбуваються і бачу, що в Раді зараз не до вирішення культуроголічних питань. А якщо я безкорисна у цьому парламенті як культурний діяч, тоді навіщо мені там бути!? Коли мені щось не подобається і не резонує зі мною – я закінчую цим займатися”, – ділиться Злата Огнєвіч.
Кінець політичної кар”єри? Для більшості екс-колег депутата Огнєвіч це прозвучало б як вирок. Але критику депутанської моралі з вуст тендітної дівчини Рада зустріла оплесками. Вони аплодували і заздрили ій, бо на подібний вчинок спроможні одиниці. І хоча сьогодні українські ЗМІ, те й діло, гадають про мотиви залишити політику, сама співачка більш охоче спілкується про те, чим займалась задовго до політики.
Музична професія завжди залишалася для неї головним заняттям. І що казати, успіхів у цій сфері у співачки куди більше.
У 2013-му Злата Огнєвіч стала бронзовою призеркою пісенного конкурсу “Євробачення” і фаворитом у номінації “Співачка року” національного рейтингу успішних людей. Сьогодні Злата – солістка Державного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, і володарка звання “Заслужений діяч мистецтв” АР Крим, хоча, зізнається не була вдома в Криму ще від часу анексії півосторва.
У свої неповні 30-ть років виконавиця сміливо експериментує у своїй музичній професії. Влітку вона презентувала публіці українську народну пісню “Музиченьки”, аранжування якої зробила сама. Унікальне виконання композиції, – акапельні музичні партії, – викликали неабияке захоплення не лише серед фанів творчості співачки, а й чи не у всіх мистецьких колах української культури. Злата і надалі має багато ідей, щодо запису нових українських пісень, особливо в народному стилі: “
З українських пісень я дуже люблю виконувати композиції “Зозуля”, “Моя мелодія”, “За лісами-горами”. В моєму доробку є альбом українських колискових, частину з яких я придумала сама: і мелодії, і вірші”,
– розповідає Злата Огнєвіч.
Те, що голос виконавиці часто порівнюють з відомою діаспорянкою Квіткою Цісик, для Злати стало несподіванкою. В Україні, як вона сама розповідає, її частіше асоціюють з Ларою Фабіан: “Вау! Для мене це дуже гарний комплімент, бо Квітку Цісик я обожнюю з дитинства. В Україні частіше кажуть , що моя манера співу більш схожа на Лару Фабіан, а ось що схожа на Квітку…- це надзвичайно приємно, дякую Вам за це!”. Унікальний вокал і мелодику творчості Злати Огнєвіч все частіше відзначають закордонні музичні кола. Її часто запрошують в Європейські країни. Пісні співачки звучали в Іспанії, Швеції.
А вже цього місяця Злата Огнєвіч стане зірковою гостею фінального шоу “Міс Українська Діаспора” в Чикаго.
иконавиця каже, що виступати для української публіки їй подобається найбільше, бо це унікальна можливість подарувати одне одному радість щирого спілкування: “Мені не потрібен шопінг і таке інше. Я буду рада подітися своєю музикою з українцями американської діаспори, і подарувати одне одному щастя спілкування”.
У нашій короткій розмові Злата залюбки говорила і про особисте. Хоча донедавна тема особистого життя Злати Огнєвіч була темою “табу” для українських таблоїдів. У своїх інтерв’ю співачка часто казала, що на серйозні стосунки у неї просто бракує часу, проте сьогодні Злата привідкрила завісу таємничості. Коли мова зайшла про ситуацію на Сході, Злата зізналась:
“Мій хлопець служить в зоні АТО. Він доброволець”.
Можливо цей факт для жовтої преси – чергова можливість інформаційно пошуміти довкола відомої персони. Однак, участь у військовій операції свого коханого Злата Огнєвіч не розглядає як спосіб піару. Як і багато українських жінок, вона з хвилюванням чекає повернення коханого з фронту. І, так само, як інші, шукає в собі сили пережити цей несправедливий хід української історії.
‘‘Думаю, що багато українських жінок відчувають те ж саме, що і я зараз. Їхні близькі люди – чоловіки, хлопці, сини, брати служать в АТО. Я щоразу дякую своєму коханому за підтримку. Він постійно ризикує своїм життям заради нашої свободи, а я шукаю сили, щоб це пережити”
- розповідає Злата. Історія знайомства відомої співачки зі своїм обранцем й досі залишається таємницею для сторонніх.
Однак, цілком можливо, це сталося під час поїздок Злати Огнєвіч у зону АТО. Співачка виказувала усіляку підтримку українським воїнам, і не раз їздила з концертними виступами у східні та південні області. “Я співала для поранених бійців і для новобранців”, – ділиться Злата, – “Брала участь у турі “Підтримуємо своїх”. Також давала сольні концерти для військовослужбовців. Були й благодійні концерти, усі гроші від яких ми відправляли на купівлю ліків для поранених бійців”. Злата каже, що й далі продовжуватиме допомагати українським бійцям і фінансово, і морально, і творчо: “Душа болить за те, що молоді хлопці гинуть там за чиїсь інтереси”, – каже співачка. Але сьогодні Злата хвилюється не лише за коханого.
За так званою “лінією розмежування”, але вже між Україною та Кримом, сьогодні опинилися батьки співачки. До зухвалої анексії сім’я Злати жила на півострові. Її найрідніші люди – мати і батько – досі перебувають там.
“Батьки зараз живуть в Криму. Але вони залишилися патріотами України. Через це від них відвернулося багато знайомих. Мої батьки не приховують своєї проукраїнської позиції. Психологічно їм живеться не дуже комфортно, і через це некомфортно мені самій”,
– розповідає Злата Огнєвіч.
Щойно родина вирішить питання з нерухомістю, співачка планує перевезти батьків у безпечніше місце.
“З моменту анексії Криму я не була вдома. Це моя принципова позиція, як громадянина. Відокремлення Криму – це такий лакмусовий папір, який виявив українців з поміж тих, хто живе там. Я вважаю, що все, що відбулося з Кримом – незаконно. Але, рано чи пізно, все стане на свої місця”,
- поділилася сподіваннями Злата Огнєвіч. Безперечно, як успішний митець і закохана жінка, Злата Огнєвіч будує світлі плани на майбутнє. Однак, як показав її недавній вчинок у Раді, вона радше воліє діяти, аніж водити пусті балачки. Тому наразі говорить лише про найближчі події у своєму житті. Так чи інакше, вони пов’язані з музичною творчістю.
“Взагалі, моя найбільша мрія – робити якісну українську музику. Сучасну і цікаву не лише українцям, але й закордонним слухачам. Впевнена, це можливо”
,
- розвідає Злата Огнєвіч і додає, що порадує фанів музичними новинками вже зовсім скоро: “В моїх найближчих планах – розширити добірку українських колискових. А напередодні Нового Року готую нові обробки українських народних пісень. Це буде музична колекція пісень до Різдва”.
Також Злата сподівається, що її візит до Чикаго здійснить, щонайменше, дві її давні мрії: “Сподіваюся, організатори конкурсу “Міс Українська Діаспора” порадять, а ще краще, разом зі мною відвідають справжній джазовий клуб, де грають афроамериканці. Це моя мрія з дитинства – послухати джаз у виконанні тих людей, які його започаткували. А ще залюбки відвідаю центри розвитку дітей чи українську школу. Схожі, як я бачила у Швеції. Там українці створили унікальне місце для розвитку майбутнього покоління, – діти мають можливість розвиватися культурно, духовно і патріотично”.
h ttp://ukrainianchi.com/Злата-Огнєвіч-голос-який-варто-почут/
Поделиться5442015-11-24 07:18:57
Злата Огнєвіч отримала спеціальну премію "За громадянську позицію" від "Жінка ІІІ тисячоліття"
Поделиться5452015-11-24 07:20:13
У США обрали найкрасивішу українку.
Зірковою гостею конкурсу стала відома українська співачка Злата Огнєвіч. Вона виступила на сцені разом з дітьми з хору школи Святого Миколая у Чикаго і заспівала пісню “Pray for Ukraine”. Зал слухав виступ стоячи.
“Було затишно, по-сімейному. У мене склалось враження, що я не у Чикаго виступаю, а десь за Києвом даю сольний концерт. Мені приємно було, як люди реагували”, –
розповіла співачка.
http://vk.com/zlatao?w=wall-14013927_163092/all
Поделиться5462015-11-25 07:18:03
Певица Злата Огневич, которая совсем недавно сложила депутатские полномочия, дала сольный концерт в Америке. |
Голосистая Злата Огневич была приглашена украинской диаспорой в Чикаго на финал ежегодного конкурса Miss Ukrainian Diaspora. Пребывание Златы в американском мегаполисе было культурно насыщенным — певица побывала в украинских школах, где познакомилась с детьми и рассказала им не только о музыке, но и о своей родной стране. Стоит отметить, с детским хором школы св. Николая Злата Огневич спела на своем сольном концерте в Чикаго.
А вот мэр Чикаго Рам Эмануэль в официальном письме поприветствовал Злату Огневич на конкурсе Miss Ukrainian Diaspora 2015. «Для нас большая честь приветствовать украинскую певицу Злату Огневич в Чикаго», — говорится в обращении.
Кроме того, украинская звезда посетила Украинский национальный музей в Чикаго и познакомилась с культурным наследием украинской диаспоры.
«Я в восторге от гостеприимства людей в Чикаго. Несмотря на то, что живем мы в разных частях мира, мы едины в украинском менталитете. Мне приятно осознавать, что даже на другом конце земного шара знают и любят мои песни, это еще раз доказывает, что музыка имеет объединяющую силу!»
— рассказывает о своем визите в Америку Злата Огневич.
Не обошлось и без традиционных прогулок по центру Чикаго. Фотографиями своих экскурсий Злата поделилась на официальной страничке в Facebook. Кстати, для выступления в США Злата Огневич выбрала стильную вышиванку.
http://viva.ua/lifestar/news/34700-zlat … eriku.html
Поделиться5472015-11-26 07:20:08
Злата Огневич
"Украинки самые красивые в мире и это не стереотип"
Певица выступала на сцене "Мисс Украинская Диаспора"
- Я мало общалась с победительницей, мы сфотографировались с ней, перекинулись парой фраз, она поблагодарила меня за приезд на другое полушарие и мое выступление. Могу сказать, что она - очень приятная девушка. Что касается внешних данных - я вообще считаю, что украинки самые красивые в мире, это не стереотип, а объективная правда!
Я в восторге от гостеприимства людей в Чикаго. Несмотря на то, что живем мы на разных полушариях, единство заложено в нашем украинском менталитете. Мне приятно осознавать, что даже на другом конце земного шара знают и любят мои песни, это еще раз доказывает, что настоящая музыка имеет объединяющую силу.
Кстати, во время визита в Чикаго мне удалось побывать в небольшом городке, в котором когда-то был снят знаменитый фильм "Один дома". Поверьте, это непередаваемые ощущения - увидеть своими глазами ту местность и вспомнить детство!
http://kp.ua/culture/520229-odnoselchan … ha-beionse
http://vk.com/zlatao?w=wall-14013927_163110/all
Поделиться5492015-12-02 07:13:57
Руслана - Златі Огневич "респект" за те, що пішла з політики
Поделиться5502015-12-04 07:19:47
Завидный холостяк Николай Тищенко попросил автограф у Златы Огневич: опубликованы фото
03 декабря 2015, 17:003.9т
Известный телеведущий и завидный холостяк Украины Николай Тищенко не устоял на одном из концертов и подошел к Злате Огневич с пригласительным, на котором она оставила ему свой автограф.
Злата Огневич вместе с Тимуром Мирошниченко проводила новогодний огонек одного из украинских телеканалов.
Певица на концерте спела свой танцевальный хит "Запали вогонь", а потом через время пошла в зал знакомиться с почитателями своего творчества.
Как удалось узнать "Обозревателю", в перерыве между съемками известная певица Злата Огневич спустилась в зал, где ее окружили фанаты для совместных сэлфи и автографов. Среди поклонников таланта голосистой артистки оказался и ресторатор Николай Тищенко.
Подписав Николаю пригласительный, Злата Огневич вернулась на сцену, а вот Николай Тищенко повернулся в зал и продемонстрировал всем свой пригласительный, который, наверное, станет для него памятным.
К слову, судя по социальным сетям Златы Огневич, в скором времени ее поклонников ждет премьера нового клипа на песню "Кружева", режиссером которого стал Евгений Тимохин.
Как сообщал "Обозреватель", ранее Злата Огневич позировала в объятиях голого незнакомца.
http://obozrevatel.com/chronics/62895-z … rainyi.htm