Выступление Златы Огневич в программе "Новогоднее конфетти", телеканал "Tonis"
Город увлечений - Сity hobbies |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ЗВЁЗДНЫЙ ДОМ » Злата Огневич- украинская певица, жизнь после Евровидения
Выступление Златы Огневич в программе "Новогоднее конфетти", телеканал "Tonis"
Злата Огнєвіч: Я поїду виступати у Крим тільки після повернення його Україні
Співачка та екс-депутат Злата Огнєвіч в ексклюзивному інтерв’ю 5.ua пояснила, чому покинула велику політику, що б однозначно змінила у роботі Верховної Ради і чи планує ще коли-небудь працювати політиком. Співачка також розповіла, чи часто спілкується з батьками, які живуть в анексованому Криму, за кого хвилюється у зоні проведення АТО, про творчі досягнення 2015 року та про те, чого чекати від неї прихильникам у році 2016-му. |
- Ви - співачка, яка у 2013-му прозвучала на весь світ на Євробаченні. Також Ви брали участь у різних музичних проектах. Чому все ж таки вирішили піти у політику?
- Це було нелегке рішення, я завжди була далека від політики. Але я проявила свою громадянську позицію, бо неможливо було залишатися осторонь від тих проблем, з якими довелося зіткнутися нашій державі. Я сподівалась на реальні зміни в країні після Революції Гідності і хотіла принести користь у тій сфері, в якій розуміюся – в культурі.
- Що Вам вдалося зробити у ролі народного депутата?
- Я стала співавтором семи законопроектів. Більшість часу я приділяла саме тій сфері, якою і прийшла займатись у парламент. Реформування галузі культури та її подальший розвиток є не менш важливим, ніж економічний, соціальний напрямок. Адже культура служить фундаментом будь-якої держави. Серед поданих мною документів був законопроект, який стосувався діяльності організацій колективного управління у сфері авторського права. З існуючою неефективною системою розподілення авторських винагород щодня стикаються всі мої колеги по артистичному цеху. І я намагалась цю систему зламати. Зміни, які я запропонувала, дозволили б вивести цю сферу на європейський рівень, надали б підтримку національній культурі та дали б можливість державному бюджету отримувати додаткові відрахування, які зараз туди просто не доходять. Але, на жаль, нині це нікому нецікаво.
Також було багато роботи з громадянами, які до мене зверталися, в тому числі і з представниками культури – музикантами, артистами, представниками циркового мистецтва, художниками. Я, зокрема, дуже рада, що мені вдалося зупинити реорганізацію Харківського симфонічного оркестру "Слобожанський", що могло би призвести до повної ліквідації колективу.
- У листопаді минулого року Ви склали депутатські повноваження. Розчарувалися в українській політиці?
- Це був гарний досвід для мене. Але за цей рік я зрозуміла, що на сьогоднішній день домогтися якихось суттєвих змін у культурній сфері просто неможливо. Ніхто не зацікавлений у розвитку, залученні інвестицій. Тому я прийняла рішення про складання своїх депутатських повноважень. Одна людина не може змінити всю систему, як би мені цього не хотілося.
- На сайті Президента українці підтримали петиції, що стосуються роботи Верховної Ради. Наприклад, ініціативу звільняти депутатів за прогули, скоротити кількість народних обранців до 100. Які речі Ви особисто змінили б у роботі парламенту?
- Ці зміни дійсно потрібні. Я теж підтримую скорочення кількості народних депутатів. Окрім цього, змінювати треба і саму систему роботи, щоб всі законопроекти розглядались за передбаченою процедурою, а не виносилися на голосування тільки в тому випадку, коли це комусь вигідно.
- Допускаєте думку, що у майбутньому повернетеся у велику політику?
- Скажу так – я не виключаю такої можливості. Але це буде можливо лише у разі проведення реальних реформ і зміни чинної системи влади.
СЕРЕД МОЇХ ЗНАЙОМИХ-КРИМЧАН БАГАТО ТИХ, ХТО І ТЕПЕР ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВІРНИМ УКРАЇНІ
- Ви з 5-річного віку жили у Криму, в Судаку, там же почали займатися музикою, стали заслуженою артисткою АР Крим, навіть були обличчям рекламної кампанії курортів півострова. Як сприйняли анексію Криму Росією? Чи очікуваним було для Вас те, що багато кримчан підтримали дії РФ?
- Для мене ці події вкрай болісні. Проте ні для кого не секрет, що так званий референдум про від'єднання півострова не має під собою жодних юридичних підстав, була проведена анексія Криму. Людям просто не залишили жодного вибору. Але серед моїх знайомих-кримчан багато тих, хто і тепер залишається вірними Україні, підтримує нашу єдність.
- Ваші батьки живуть у Криму. Часто з ними спілкуєтеся, бачитеся? Вони не планують переїжджати до Києва?
- Спілкуємось постійно, батьки приїжджають до мене у гості. І мені хотілося б, щоб вони переїхали в Київ, були поруч зі мною.
- Хотіли б виступати у Криму? Розглядаєте можливість таких виступів у майбутньому?
- Я виросла у Криму, і він завжди буде для мене рідним краєм. Звичайно, я хотіла б їздити туди на виступи, але це буде можливо тільки після повернення Криму до України.
- Близька Вам людина воювала у зоні АТО. Як Ви поставилися до такого рішення?
- Мій коханий і зараз знаходиться у зоні АТО. Дуже важко усвідомлювати, з якою небезпекою йому доводиться там стикатись. Але я намагаюся ніколи не видавати свого хвилювання і завжди підтримувати його. Я пишаюся тим, що він захищає нашу країну.
- Ви брали участь в акціях на підтримку військових, переселенців. Розкажіть про них.
- Так, у мене були виступи перед бійцями АТО, також я виступала у військових шпиталях, для дітей, які приїхали зі Сходу. Я намагаюся підтримувати їх, як виступами, так і волонтерською допомогою – коштами на лікування, необхідними медикаментами, та й просто приємними подарунками.
- Восени 2013-го – в січні 2014-го Ви були тренером на співочому конкурсі "Битва хорів", опікувалися донецьким хором. Чи відчували Ви тоді у своїх підопічних особливі настрої щодо подій, які тоді відбувалися в країні, і чи знаєте, як складається доля цих людей тепер?
- Ми всі переживали щодо подій, які тоді відбувалися в Україні. І знаходили віддушину у творчості, у тій спільній справі, якою ми займалися. Музика здатна творити дива, вона завжди надихає та згуртовує.
З учасниками я спілкуюся. Серед них є ті, хто постраждав у результаті бомбардувань, обстрілів. На місці їхніх домівок тепер руїни, їм ніде було жити і довелося переїжджати з сім'ями до Києва - це все гірко усвідомлювати, душа за них болить. Одна із учасниць вийшла заміж і народила дитинку. А ще під час проекту у нашому хорі утворилася пара і тепер вони також одружені.
Я БУЛА У ЗАХВАТІ ВІД ГОСТИННОСТІ ТА ПРИЙОМУ, ЯКИЙ МЕНІ ВЛАШТУВАЛА УКРАЇНСЬКА ДІАСПОРА В ЧИКАГО
- Свого часу Ви працювали радіоведучою і навіть стали переможницею в конкурсі "Перша співаюча радіоведуча". Чи виникають у Вас думки знову стати ведучою - на радіо чи телебаченні?
- Мені подобається цей досвід і я з радістю приймаю запрошення стати ведучою концертів, святкових заходів. Але моє покликання – це музика.
- Нещодавно Ви виступили у Чикаго перед українською діаспорою. Як Вас там приймали?
- Так, я отримала запрошення від української діаспори у Чикаго на фінал щорічного конкурсу "Miss Ukrainian Diaspora 2015". Я була у захваті від гостинності та прийому, який мені там влаштували. Приємно було отримати і офіційний лист з привітаннями від мера Чикаго. Я побувала в українській школі св. Миколая, де познайомилася з діточками і розповіла їм не тільки про музику, але й про нашу рідну країну. До речі, на концерті я заспівала з дитячим хором цієї школи. Цікаво також було відвідати Український національний музей у Чикаго і познайомитися з культурною спадщиною української діаспори. Я зрозуміла, в яких куточках світу не жили б українці, ми все одно єдині в нашому національному менталітеті.
- У Вашому репертуарі є англомовні пісні. Плануєте і далі завойовувати іноземний музичний ринок?
- Географія моїх виступів нині дуже різноманітна. Я співаю одинадцятьма мовами і отримую запрошення на виступи і в Азербайджані та Казахстані, і в країнах Європейського Союзу, і в США. І мені дуже приємно, що в усіх цих країнах із задоволенням слухають не тільки мої англомовні пісні, але й пісні українською мовою.
- Чи плануєте з часом писати слова і музику до пісень, які виконуєте, повністю самостійно? Адже кілька років тому Ви навіть виграли гран-прі на конкурсі композиторів.
- Так, я маю такий досвід і виконую пісні, слова до яких написала сама. Писати – це велике задоволення, але з моїм напруженим графіком не завжди вдається знайти час для написання. І мені дуже пощастило співпрацювати з моїм продюсером Михайлом Некрасовим, який пише для мене неймовірно красиву музику.
[i]- Коли потішите своїх шанувальників новим альбомом?[i]
- Нещодавно відбулася прем'єра моєї пісні "Кружева" та вихід кліпу на неї. І попереду ще багато роботи для втілення творчих планів, після новорічних та різдвяних свят працюватиму у студії. Та вже у лютому ви почуєте від мене новий трек у новому жанрі. Я обов’язково буду радувати своїх шанувальників приємними творчими сюрпризами.
Людмила Горпинич, 5.ua
http://www.5.ua/interview/Zlata-Ohnievi … 02920.html
Злату поздравляю с Днём Рождения! Здоровья, счастья, успехов, любви желаю от всей души!!!
Фото: личный архив Златы Огневич
На 30-летие Злата Огневич ждет родителей из Крыма
Экс-депутат и бронзовая призерша "Евровидения-2013" отмечает сегодня юбилей.
В свой День рождения Злата Огневич решила поздравить самых дорогих ей людей - маму и папу. На своей официальной странице Злата Огневич выложила фотографии родителей и написала строки из самой души:
- Любимые Мамочка и Папочка! Вы - самые лучшие на Свете родители. Я очень рада, что моя Душа выбрала именно нашу семью! Спасибо за то, что всегда рядом, даже когда мы так далеко друг от друга! Дай Вам Бог крепкого здоровья, долголетия и множество счастливых дней! Спасибо за мой день рождения и такую прекрасную жизнь.
[align=center]
Родители Златы живут в Крыму и навещают изредка дочь в Киеве. Фото: личный архив Златы Огневич[/align]
Родители Златы Огневич проживают в Судаке, а сама певица в одном из последних интервью заявила, что даст концерт на полуострове только после возвращения Крыма украинцам.
- Я люблю путешествовать, поэтому решила сделать себе подарок — отправиться в теплую страну, где раньше никогда не была. Посоветовалась с друзьями и остановилась на Арабских Эмиратах. Уже составила себе программу, устрою восточную сказку. День рождения отмечу скромно, в маленькой компании. А после возвращения из отпуска встретимся с родителями, они приедут ко мне из Крыма. Я поехать домой теперь не могу, хотя очень хочется увидеть родные места, - рассказала о своих планах обворожительная Злата Огневич.
Экс-депутат заявила, что споет в Крыму, когда тот снова станет частью Украины. Фото: личный архив Златы Огневич
http://kp.ua/culture/525774-na-30-letye … i-yz-kryma
Гадания на Святки: Злата Огневич рассказала, как искала суженого
13 января 2016, 09:102.4т
Гадания на Святки издавна пользуются особой популярностью среди молодых девушек.
Знаменитая украинская певица Злата Огневич поделилась с "Обозревателем", как, будучи девочкой, она искала своего суженого.
"Я гадала с помощью воска. У нас было все по-настоящему, мы с девочками в юности вычитали, что нужно обязательно брать керамическую пиалу, потому что пластик - это ненастоящее и не может выдать правдивую реакцию. Мы брали старинную бабушкину пиалу, наливали в нее воду, капали в эту воду воском раскаленной свечи. Фигурки, которые получались, мы расшифровывали и пытались понять, что же нас ожидает. А еще у нас в компании была девочка, которая отлично гадала на кофейной гуще и вот реально - все, что она мне предсказывала, сбывалось у меня, хотя я этой девочке ничего не рассказывала",
- рассказала Огневич.
Также артистка сообщила, что совершенно не боится магических ритуалов.
"Никогда не было страшно гадать, наоборот, люблю, когда можно нервишки пощекотать",
- призналась Злата.
http://show.obozrevatel.com/article/084 … etstve.htm
Злата Огневич рассказала, как заработала свои первые деньги
Габрук Майя журналист
В 12-летнем возрасте Огневич торговала в ларьке
© пресс-служба
Украинская певица Злата Огневич рассказала, когда начала зарабатывать свои первые деньги.
Оказывается, Огневич проявляла самостоятельность еще в 12-летнем возрасте: продавала прохладительные напитки в одном из душных киосков родного города – Судака.
“
В 12 лет работала летом в ларьке, где продавались прохладительные напитки, чипсы, печенье, конфеты. Ларек стоял на оживленной улице, и мимо меня дети с надувными кругами под мышками спешили на пляж, к морю. Я с такой завистью на них смотрела. Ведь мне приходилось сидеть в раскаленной от 30-градусной жары металлической будке, обитой внутри дешевым пластиком. Это была просто душегубка, но я мужественно терпела, поскольку хотелось иметь личные денежки
рассказала Злата в интервью газете "Факты"
А в 14 лет Огневич начала подрабатывать в ресторане.
“
У меня была своя программа, состоящая из мировых хитов, исполняемых Уитни Хьюстон, Мерайей Кери, Селин Дион. Любила джазовые композиции. Летом отдыхающие оставляли щедрые чаевые, и я могла раз в две недели поехать в Симферополь и купить себе что-то...
поделилась Огневич
Певица отмечает, что не стыдиться своих первых заработков. И когда у неё появятся дети, тоже будет приучать их к труду,
"чтобы знали: помидоры растут не в супермаркете на полке".
Комментарий Златы Огневич газете "КП в Украине"
http://vk.com/zlatao?w=wall-14013927_163878/all
Instagram @zlataognevich_music Побывала в настоящей сказке! Как жаль, что в моем детстве такого не было... И, конечно, написала письмо Дедушке Морозу #вднх #зимовакраїна
Злата сменила имидж , очень и очень не привычно, надеюсь это парик
Instagram @zlataognevich_music
Решила немного сменить имидж после съёмок клипа "Кружева"... Как Вам? Мне-очень нравится и укладки теперь , наверное, легче делать Просьба-только без паники ))))))) #стрижка #white #cuthairdontcare #newviewnewyou #pokerface
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ЗВЁЗДНЫЙ ДОМ » Злата Огневич- украинская певица, жизнь после Евровидения