Анна Цап "Ой я знаю, що гріх маю" - Голос Страны - Выбор вслепую - Сезон 5
Город увлечений - Сity hobbies |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года
Анна Цап "Ой я знаю, що гріх маю" - Голос Страны - Выбор вслепую - Сезон 5
Самого лучшего участника сегодняшнего дня приберегли на финал, парень из Баку, но живёт в Киеве, очень классно спел Вакарчука, действительно Обійми спел по своему. Мне действительно очень понравились, Повернулись Вакарчук, Тина и Пономарёв, интересно кого выберет.
интересно кого выберет.
Вакарчука
Емин Самедли "Обійми" - Голос Страны - Выбор вслепую - Сезон 5
Смотрите ровно через неделю
Хто став учасниками "Голосу країни" у четвертому раунді відборів наосліп
ерший етап проекту "Голос країни 5" потроху прямує до свого логічного завершення, тож у четвертому з шести епізодів відборів наосліп деякі тренери стали обережніші при виборі голосів, а дехто навпаки – почав активніше боротися за учасників. |
"Важко неймовірно: у тебе є ліміт з чотирнадцяти виконавців, в от коли ти сидиш спиною та чуєш розкішний голос… Але розумієш, що у тебе лишилось три місяця, і ти не можеш повернутись, тому що думаєш: попереду ще будуть три",
- зізнався Потап, розповідаючи про складнощі роботи зіркового тренера на цьому етапі шоу.
Не відстає від нього і найголовніший конкурент та опонент з-поміж інших наставників – Святослав Вакарчук. Наразі у команді лідера гурту "Океан Ельзи" вже одинадцять голосистих талантів, двоє з яких приєдналися до нього цієї неділі: співаючий пластичний хірург Емін Самедзаде та народник Вадим Чернов.
"Загальний музичний рівень всього конкурсу цього року відчутно вищий, - оцінив Святослав та додав, - я буду прискіпливий до останнього, це правда. Але щоб от прямо торкнуло!"
В команді у прискіпливого тренера наразі лишилось три вакантних місця.
Більш активним цього разу був золотий голос України Олександр Пономарьов, який забрав до своєї команди одразу трьох чарівних вокалісток – працьовиту та наполегливу Валентину Таран з Кривого Рогу, прапорщика міліції, що співає в оркестрі ГУВС Білорусі, Ганну Благову та її юну землячку Валерію Садовську. Звісно ж, усі ці дівчата не тільки гарно співають, але і є надзвичайно вродливими! Наразі підопічних у Олександра вже дев'ять, тож вільних місць у команді лишилось всього п'ять.
Найменший склад команди досі має тільки чарівна Тіна Кароль: минулого разу вони з Олександром Пономарьовим йшли на рівних, але зараз співачка обрала тільки двох співаків собі у підопічні. Ними стали – донецький сім'янин, що марить співом, Антон Копитін і талановитий киянин Артем Мурач. Тепер у Тіни вже шість вільних місць, тож бажаючі потрапити саме до неї мають найбільше шансів.
А от у інших можливостей не так вже й багато… Чи не доведеться невдовзі конкурентам Тіни кусати лікті через те, що поспішили з вибором? І що буде, якщо співачка так і не встигне зібрати команду з чотирнадцяти вокалістів? Дивись вже у наступних двох випусках вибору наосліп: місце та час зустрічі із шоу "Голос країни" незмінні! Щонеділі о 21:00 на "1+1".
http://www.1plus1.ua/novyny/hto-stav-uc … 18337.html
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года