Підопічна Пономарьова обурила тренерів
Під час вибору наосліп шоу "Голос країни" зіркові тренери обирають тільки найкращі голоси. Проте на другому етапі шоу — вокальних битвах — враження про учасників може змінитися...
Досить часто усе залежить від вміння виконавців дослухатись порад свого зіркового наставника та вміння працювати над собою. Досить норовливими підопічними виявились вокалісти із команди Олександра Пономарьова: екс-фабрикант Євген Толочний та білявка Тетяна Брянцева.
Тренер обрав для пари ліричний хіт гурту "Плач Єремії" - "Лиш вона", але учасники від початку були незадоволені таким вибором пісні від свого наставника. Тетяна вважала пісню занадто "чоловічою", а Євгенові вона задавалася просто нудною.
"Це просто хітяра! А чому їм не подобається? Бо балувані, що ти з ними зробиш!"
- зі сміхом прокоментував суворий Олександр Пономарьов.
На репетиції дійсно виникли проблеми, адже підопічні зовсім не бажали слухатись свого тренера. Особливо Тетяна, яка на кожній репетиції намагалась "задавити" конкурента силою голосу та додати побільше вокальних "примочок".
"Я вставляю фішкі, щоб показати свої можливості",
- пояснила учасниця на зауваження тренера.
Виконати усі побажання Олександра Пономарьова ні Тетяні, ні Євгену під час битви не вдалося. Більше того, непокірна білявка навіть вдалася до незапланованої імпровізації та розпочала виступ віршем власного авторства. Коментарі інших тренерів були досить стриманими, окрім думки правдоруба Святослава Вакарчука.
"Я би назвав словом "повний неадекват". Ви взагалі розумієте, про що ця пісня? Ви вийшли співати пісню "сімплі зе бест". Я не вважаю, що такі пісні треба співати в такому вигляді, з цими бойзбендовими рухами",
- був суворим прискіпливий до душевності виконання лідер "Океану Ельзи".
Олександр Пономарьов був вкрай обурений такими різкими словами на адресу своєї команди. Проте висловив це вже згодом, після завершення боїв.
"Неадекват — це перебор. Це неповага до своїх колег",
- зазначив золотий голос України.
Але виступом Євгена Толочного та Тетяни Брянцевої сам тренер також був не дуже задоволений. Висловивши свої зауваження кожному з вокальних дуелянтів, він віддав перевагу саме Євгенові, який усе ж таки зміг переосмислити та гідно виконати цю пісню.
Побачити виступ підопічних Олександра Пономарьова на власні очі можна прямо зараз.
http://golos.1plus1.ua/news/country/pid … 25113.html