Цікаво цікаво - Діма Костюк за якого вболіває Сніданок з 1+!
По дорослому заспівав, приємно дивитися, приємно слухати, весь час крутився на стільці, на думку Вакарчука чудовий номер. але мені теж заважало, що він весь час крутився.
Город увлечений - Сity hobbies |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года
Цікаво цікаво - Діма Костюк за якого вболіває Сніданок з 1+!
По дорослому заспівав, приємно дивитися, приємно слухати, весь час крутився на стільці, на думку Вакарчука чудовий номер. але мені теж заважало, що він весь час крутився.
ЦЕ точно Потап вже всіх співаків і співачок України відправив на пенсію, Горбунов в точку
І завершає Тетяна Решетняк, яка хоче бути народною артисткою, а без Голосу країни це на її думку не реально, залишаться звичайною співачкою
І завершає Тетяна Решетняк, яка хоче бути народною артисткою, а без Голосу країни це на її думку не реально, залишаться звичайною співачкою
Класно завершує 100% достойна рухатися далі, Потап був правий, нагадує чимось Лободу.
Потап дуже класно підтримує своїх учасників, вміє підібрати слова, просто бальзам на серце. Кому таня сподобалася відправляти 8 на 3456
Никита Обушенко "Нелюбимая" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Екатерина Рыбак "Homeless" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Дмитрий Костюк "All of me" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Татьяна Решетняк "Хава Нагила" - Голос Страны - Первый прямой эфир - Сезон 5
Перша пів фіналістка від Потапа Тетяна Решетняк , обрали глядачі, а Потап обрав Діму Костюка мудрий Потап
Микита і Катя я плачу такі гарні слова сказали, особливо Микита, мені дійсно жаль, що вони пішли з проекту, бажаю удачі. дай Бог щоб це було стартом і їх надії виправдалися.
Далі команда Пономарьова - Валерія Садовська.
Далі команда Пономарьова - Валерія Садовська.
Цікава оранжировка "Выше облаков", я нічого не ясно, дуже плавала, якісь ями, емоції через край аж занадто, голос з надривом, вообщем співала від душі і не чула що співала, Тіна зворушена
Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ТАЛАНТ ШОУ НА ТВ » "Голос країни", канал 1+1, пятий сезон, страт 8 марта 2015 года