"Х-ФАКТОР -6" КАНАЛ СТБ(2015) ПОБЕДИЛ КОСТЯ БОЧАРОВ
Сообщений 201 страница 210 из 275
Поделиться2022015-12-17 07:21:03
Біла вежа: Надіємося, що з Хливнюком ми залишимось друзями
Во время шестого прямого эфира «Х-фактора» наши журналисты пообщались с солистом группы «Біла вежа». Фронтмен рассказал нам, легко ли ребятам удалось вжиться в ретро-образы, не боятся ли они изменений и на какие отношения с наставником они ожидают в дальнейшем.
Сьогодні на «Х-факторі» відбувся ефір пісень в стилі ретро. Як ви вживалися в образ?
Я думаю, що музика деякою мірою є сама по собі ретро. Дуже багато музикантів, маю на увазі рок-музикантів, починали десь ще в 50-ті, 60-ті, 70-ті, тому це також ретро. Ретро – це не означає, що воно має бути старезне.
А що стосовно образів? Легко було перевтілитися?
Ну, для мене, наприклад, в новинку було заспівати пісню Леоніда Утьосова. Але вона дуже позитивна і світла, і я намагався передати все, що в мене є в середині позитивне та вкласти в цю пісню.
А взагалі, коли ви йшли на «Х-фактор», боялися, що вам змінять образ?
Чесно, я за свою кар’єру, мабуть, 15 років, що я співаю, вже переспівав у всіх стилях. Так що для мене це, звичайно, випробування, але я все рівно відчуваю себе в своїй тарілці.
А зовнішньо?
Зовнішньо, я просто з нетерпінням чекав, що мене якось змінять. Я дуже очікував, що мене причешуть гарнесенько, вирівняють моє кучерявеньке волосся, що і сталося. Я не думав, що мене пофарбують, але тепер мені це дуже подобається. Я навіть зараз прошу, щоб мене підфарбовували. Наприклад, коли мене вчора підстригли трошки і вже не було білого, а залишився мій природній колір волосся, я подивився на себе і не зміг впізнати. І коли передивляюся своє старе відео, свої фотки старі, думаю, що треба триматися того, як мене зараз зробили.
Тобто ви плануєте підтримувати такий свій образ і в майбутньому?
Я думаю, що так. Я вже взяв контакти наших гримерів і буду до них заходити частіше.
На «Х-факторі» ви вже дійшли майже до кінця. Залишилось лише декілька прямих ефірів. Як ви вважаєте, ви вже все показали, що хотіли?
Я думаю, що саму родзинку ми залишили все ж таки на суперфінал. Тому в суперфіналі, я думаю, що ми вже покажемо на всі 350% і навіть більше, що може «Біла вежа». Ми зараз крадькома, потрошку видаємо інформацію, що ми можемо. А в суперфіналі просто дамо всім жару!
Давайте поговоримо про ваш гурт. Чи є, наприклад, у вас спільні традиції?
У нас є традиція, наприклад, перед репетицією робити специфічний рух. Ми всі разом на раз-два-три робимо його. І потім вже перед самим виступом теж, щоб все склалося.
А забобони?
Ні, такого немає. Ми – не забобонні люди.
А все ж таки про традиції. Я маю на увазі якісь спільні заходи. Наприклад, для когось є традицією кожну другу суботу місяця ходити в кіно. А в вас є щось подібне, що ви всі разом з хлопцями робите?
Ну, на такі традиції в нас немає часу, особливо, що стосується кіно. Ми ледве знаходимо час на те, щоб разом посидіти десь та відпочити. Я вже не говорю про те, щоб куди-небудь ходити. Наприклад, ми любимо ходити в боулінг чи більярд. Всі в основному більшу частину свого часу зайняті: хтось на роботі чи ще щось. Тому якось не склалось у нас з такими традиціями.
У вас є декілька альбомів. І, напевно, ви давали їх послухати своєму наставнику Андрію Хливнюку. Чи говорив він вам про свої враження, ділився своїми думками з цього приводу?
Ну, звичайно. Ми дали йому свій другий альбом. Я думаю, що йому сподобалося. Ми ще про це з ним не розмовляли, тому що зараз основна робота у нас тільки над «Х-фактором». Але, я думаю, що трошки згодом ми поговоримо з ним і про наш матеріал.
Тобто ви надієтесь, що він буде і надалі вас підтримувати?
Підтримувати – не підтримувати, я не знаю. В будь-якому випадку я надіюсь, що ми залишимося з ним друзями і, крім того, обов’язково будемо зустрічатися ще на різних музичних фестивалях. Можливо, десь будемо і співпрацювати. Не знаю, адже це все залежить від нього. Ми всі відкриті до співпраці, до спілкування, а як Андрій, то це вже треба саме в нього запитати.
http://musicstarts.com.ua/bila-vezha-na … -druzyami/
Поделиться2032015-12-18 07:18:44
В финале шоу «Х-фактор-6» на СТБ выступят Джеймс Артур, Бонни Тайлер и Джамала
17 декабря 2015, 19:09
В субботу 19 декабря на сцене вокального шоу «Х-фактор-6» споют сразу три звезды мировой величины: британский рэпер и гитарист Джеймс Артур, британская рок-звезда Бонни Тайлер и украинская джаз-дива Джамала.
Джеймс Артур и Бонни Тайлер не новички в «Х-факторе». В 2012 году Джеймс стал победителем девятого сезона британской версии шоу; сразу после финала был выпущен его дебютный сингл «Impossible», который моментально занял первые строчки хит-парадов и стал самым продаваемым синглом среди всех победителей британского «Х-фактора».
Бонни Тайлер была звездной гостьей одного из эфиров второго сезона украинского «Х-фактора», во время которого участники пели рок-хиты 80-90-х годов. Тогда 60-летняя рок-звезда не уехала в отель после своего выступления и осталась в павильоне досматривать шоу. А парням из трио «Максимум», исполнившим ее хит, певица аплодировала стоя. «Я в восторге от украинского «Х-фактора»!» - признается Бонни.
В прошлом году Джамала среди участников пятого сезона «Х-фактора» выделила Влада Павлюка. Кто завоевал ее симпатию сейчас – расскажет со сцены шоу. А пока певица призналась, что финалисту, с которым готовится спеть дуэтом, доверила самое драгоценное в своем репертуаре – песню «Заплуталась».
Тройка сильнейших финалистов шестого сезона выглядит так: Костя Бочаров (категория «Парни», наставник Игорь Кондратюк), Алина Паш («Девушки», наставник Нино Катамадзе) и Богдан Совык («старше 25», наставник Сергей Соседов). В эту субботу они выйдут на сцену три раза: с песней, которой покорили судей на кастингах, дуэт со звездой и новая композиция. По результатам зрительского голосования, «Х-фактор» покинет один участник, а за оставшихся двоих зрители смогут голосовать всю следующую неделю вплоть до галаконцерта, который состоится 26 января в прямом эфире СТБ.
Напомним, в минувшую субботу проект покинули Наталия Папазоглу и коллектив «Біла вежа». Таким образом, член жюри «Х-фактора-6» и наставник категории «Коллективы» Андрей Хлывнюк в финале шоу остался без подопечных.
«Х-фактор-6» на телеканале СТБ по субботам в 19:00.
http://gaganews.com.ua/Details/10512
Поделиться2042015-12-19 09:21:32
В субботу 19 декабря на сцене вокального шоу «Х-фактор-6» споют сразу три звезды мировой величины: британский рэпер и гитарист Джеймс Артур, британская рок-звезда Бонни Тайлер и украинская джаз-дива Джамала. |
Джеймс Артур и Бонни Тайлер не новички в «Х-факторе». В 2012 году Джеймс стал победителем девятого сезона британской версии шоу; сразу после финала был выпущен его дебютный сингл «Impossible», который моментально занял первые строчки хит-парадов и стал самым продаваемым синглом среди всех победителей британского «Х-фактора».
Бонни Тайлер была звездной гостьей одного из эфиров второго сезона украинского «Х-фактора», во время которого участники пели рок-хиты 80-90-х годов. Тогда 60-летняя рок-звезда не уехала в отель после своего выступления и осталась в павильоне досматривать шоу. А парням из трио «Максимум», исполнившим ее хит, певица аплодировала стоя. «Я в восторге от украинского «Х-фактора»!» – признается Бонни.
В прошлом году Джамала среди участников пятого сезона «Х-фактора» выделила Влада Павлюка. Кто завоевал ее симпатию сейчас – расскажет со сцены шоу. А пока певица призналась, что финалисту, с которым готовится спеть дуэтом, доверила самое драгоценное в своем репертуаре – песню «Заплуталась».
Тройка сильнейших финалистов шестого сезона выглядит так: Костя Бочаров (категория «Парни», наставник Игорь Кондратюк), Алина Паш («Девушки», наставник Нино Катамадзе) и Богдан Совык («старше 25», наставник Сергей Соседов). В эту субботу они выйдут на сцену три раза: с песней, которой покорили судей на кастингах, дуэт со звездой и новая композиция. По результатам зрительского голосования, «Х-фактор» покинет один участник, а за оставшихся двоих зрители смогут голосовать всю следующую неделю вплоть до гала-концерта, который состоится 26 декабря в прямом эфире СТБ.
Напомним, в минувшую субботу проект покинули Наталия Папазоглу и коллектив «Біла вежа». Таким образом, член жюри «Х-фактора-6» и наставник категории «Коллективы» Андрей Хлывнюк в финале шоу остался без подопечных.
«Х-фактор-6» на телеканале СТБ по субботам в 19:00.
http://viva.ua/lifestar/news/35086-fina … -shou.html