3) Австралія
Перспективний австралійський співак, але на Євробачення йому ще мабуть здається зарано, якось не вистачає впевненості в собі, харизми, артистизму то все додається з досвідом,. років через п'ять було б цікаво його побачити, по відеоряду непогано,. але якось його виходило занадто багато на сцені, але для початку молодець, дякую У фіналі - можливо з поваги до Австралії, але сумніви є...
Євротиждень в Києві - 2017 .
Сообщений 171 страница 180 из 261
Поделиться1712017-05-05 08:38:42
Поделиться1722017-05-05 08:45:45
4) Албанія
Не сподобалося скучна і не цікава пісня, цікаво було лише те що вони там понабудували на сцені і що там літало, то все трішки рятувало ситуацію, співає з надривом, багато крику, але до почуттів цим криком не дістати, у фіналі у мене щодо Албанії великі сумніви... , проте також бажаю успіхів.
Поделиться1732017-05-05 08:53:43
5) Бельгія
Це капець з яких міркувань цю пісню і співачку обрали не зрозуміло, поки що гірше всіх, одноманітно, тьмяно, стоїть собі біля мікрофону співає, майже не поворухнеться, Албанія з її занадто емоційною співачкою у виграші однозначно, Бельгію посуне вниз... вокал здався не яскравий, а от плаття красиве, відеоряд середній... у фіналі Бельгію взагалі не бачу.... можливо в телевізійному режими все буде набагато краще, а поки що так...
Поделиться1742017-05-05 09:02:06
6) Монтенегро
Чимось нашого Козловського нагадав... ну думаю коса йому допоможе пройти у фінал, щоб сподобалося то ні, пісня просто середня... , танці незграбні, якось посередньому, але для різноманіття можливо у фіналі і буде... побачимо ще як буде на екрані...
Поделиться1752017-05-05 09:08:57
7) Фінляндія
Фінляндія заворожує, дзвінкий, але водночас теплий і ніжний голос співачки, романтична пісня, загадкове світло... всього в міру, у виступі нічого особливого, але мені сподобалося, виступ із розряду хочу послухати ще... хочу мати надію, що пройде у фінал.
Поделиться1762017-05-05 09:16:48
8) Азербайджан
Виступ із розрахунку що буде далі і що то все означає... щось схоже наче на кліп, не дуже то все вразило, можливо емоційності не вистачило, не до мурашок .. і боюся що все то Азербайджану може і не допомогти вийти у фінал..., але то лише перше враження і не найкращий ракурс для перегляду.... успіхів Азербайджану.
Поделиться1772017-05-05 09:23:13
9) Португалія
Скучно та нецікаво, весь час чекала. що щось таке буде, чи вибух в голосі чи у відеоряді, але просто постояла біля мікрофону, поспівала, голос нічого вокально чудово, але другий раз слухати вже не хочеться і фіналі не бачиться якось...
Поделиться1782017-05-05 09:29:32
10) Греція
Сподобалося, на фоні попередніх двох виступів просто чудово, пісня жвавіша, відеоряд цікавішший, вогняний дощ красиво, костюм виграний, танцюристи здалися зайвими,співачка самодостатня її повністю вистачило, голос сильний, цей номер точно хотілося б у фінал.
Поделиться1792017-05-05 09:36:10
11) Польща
Ну так на 4 виступ,потрібно було пісню ще чимось підкреслити, співачка старалась дуже сильно, скрипаль трішки додає калориту, але щось все рівно не вистачило,. можливо навіть костюм відволікав, не потрібно було білий .... ну і ще відеоряд погано було видно... надіюсь, що в телевізійній версії все буде краще, голос же гарний і пісня не найгірша, фінал 50 на 50
Поделиться1802017-05-05 09:42:34
12) Молдавія
Ну чого цікавий номер, трішки розбудили сонне царство, веселий номер, гарна задумка і з музикантами і з нареченими, справді як на весіллі. не завди за Молдавію гарно голосують, але цього разу можливо все буде і добре, бажаю успіхів.