Вверх страницы

Вниз страницы

Город увлечений - Сity hobbies

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ЕВРОВИДЕНИЕ » Євротиждень в Києві - 2017 .

Євротиждень в Києві - 2017 .

Сообщений 181 страница 190 из 261

181

13) Ісландія

Щось таке........ у  цьому півфіналі  занадто багато  співачок і пісня  майже у  них однотипні... Ісландія не  вразила, хоча   думаю за неї  проголосують...

0

182

14) Чехія

Не  цікаво, все те ж все  так само...

0

183

15) Кіпр

У  Злати з гравітацією було краще)  ну  так.

0

184

[]Eurovision Song Contest Daily Update 4 May 2017]

0

185

"Євробачення--2017" (Київ) День шостий

https://pbs.twimg.com/media/C_C25zWXsAAkH27.jpg

0

186

16) Армения

Мені сподобався  цей номер,  національні  мотиви, відповідний відеоряд, непоганий  вокал  виконавиці,, вважаю що  ця  пісня  може   пройти у  фінальну  частину  Євробачення, бажаю успіхів.

0

187

17) Словенія

Приємний співак, приємна  пісня, гарний  сильний  вокал, трішки все  просто, можна було б якийсь більш цікавий відеоряд, чимось прикрасити номер і було б супер, але  бажаю  йому  успіхів, такі  пісні  хочеться чути і у  фіналі...

0

188

18)  Латвия

Щось інопланетне наче.. пісня  одноманітна,  другий раз  слухати не дуже і хочеться, але  вона з  розряду,. що може залізти в голову  і там постійно крутитися, якщо слухати її більше одного разу..ну  а так  50 на  50  можливо  виявляться 11 зайвою... буде  прикро.

0

189

19) Сербія

Ну так співає не  погано,.  виглядає на  сцені  гарно, відеоряд  підкреслює пісню, але таких виконавиць  цього року  багато,  сильна  буде між ними конкуренція, навіть і не  знаю...

0

190

20) Австрія

Ходить собі  по небу  співає)  пісня  не  дуже, але  сама  постановка   глядачам  може  сподобатися і за  нього можуть проголосувати, думаю що у  фінал  Австрія  зможе  попасти, виконавець непоганий, співає добре...

0

Вы здесь » Город увлечений - Сity hobbies » ЕВРОВИДЕНИЕ » Євротиждень в Києві - 2017 .