Руслана, Львів і Харків на Майдані після Битви Хорів / 05.01.2014
БИТВА ХОРОВ. НОВОЕ ШОУ КАНАЛА 1+1 .СТАРТ 10 НОЯБРЯ!!!
Сообщений 301 страница 310 из 311
Поделиться3012014-01-07 19:13:00
Поделиться3022014-01-08 20:58:29
Переможці "Битви хорів": "Секрет успіху - у нашій єдності"
Перемогу у вокальному проекті "Битва хорів" на 1+1 здобув хор зі Львова під керівництвом співачки Руслани. За три місяці проекту зірковий тренер та колектив зуміли стати справжньою командою, що й допомогло їм вибороти перше місце та отримати 500 тисяч гривень на творчий розвиток колективу. |
- Я вдячна Богу, що він мене почув, бо я дуже просила цієї перемоги! - зізналася співачка Руслана. - Коли оголошували результати, ми дуже боялися почути не своє місто – міцно зчепили руки, закривали вуха і голосно молилися. А коли почули про перемогу, ми плакали, - зізналася співачка.
-За цей час на проекті ми змогли стати справжньою командою. Наш секрет простий - це секрет любові. Ми стали потрібними один одному. Ще на перших репетиціях я побачила, що учасники мого хору дуже скуті. Мені захотілося підійти до кожного, потримати за руку, передати їм весь свій досвід, дати їм все, що я можу дати – у людському і музичному плані. У їхніх очах я бачила: вони бояться, що я піду, і зі мною піде їхня мрія. За час проекту ми настільки поріднилися, що вони називають мене мамою, а я їх – малими. Вони зробили мене щасливою!
- Остання пісня, яку ми виконували на фіналі, далася мені кров'ю: у мене сів голос, я мала бронхіт і навіть розмовляти не могла! Але в цьому стані ми репетирували з хором пісню "Без бою". Напередодні у себе в студії я сиділа і плакала, бо не могла взяти жодної ноти. Але я знала, що крім мене цього ніхто не зможе зробити. Тож ця перемога дуже вистраждана для всіх нас.
- Ми зі львівським хором однозначно стали одним цілим, як диригент, можу сказати, що ними вже не потрібно керувати. Це ідеальний стан для диригента - коли ти бачиш, що інструмент вже налагоджений, він ожив! Якщо ми вирішимо далі бути разом - це буде величезна сила, і цей хор буде в стані навіть представляти Україну за кордоном.
Вважаю, що зараз хорове мистецтво набуває абсолютно нового значення для всіх нас, воно об'єднує людей і додає енергії. Україна має зрозуміти, що хорове мистецтво – це і є наше особливе.
**
- Секрет нашої перемоги – у нашій єдності, - зізнаються учасники львівського хору. - Ми всі - сольні виконавці і лідери по натурі, тому нам було нелегко почати працювати разом. Був певний період притирання, сліз, криків і сварок, проте ми все ж змогли знайти компроміс і об'єднатися заради спільної мети. Руслана відіграла у цьому процесі вирішальну роль. Вона не тільки була поруч в усі важливі моменти проекту "Битва хорів", але й піклувалася про кожного з нас особисто. Ще на початку проекту Руслана подарувала нам по медальйону з написом "wild energy". Це не просто слова, це внутрішня сила, що закладена в кожному з нас і яку ми вивільняємо і даруємо людям через наші пісні.
Найяскравіший момент "Битви хорів" для нас - коли ми репетирували під дощем. Це було надзвичайно емоційно, ми немов би злилися зі стихією! Руслана вчила нас співати за будь-яких умов. Взагалі, нам неймовірно пощастило з тренером – ми захоплюємося Русланою не тільки як співачкою, але й як особистістю.
Нагадаємо, у неділю, 5 січня на телеканалі 1+1 відбувся фінал масштабного вокального проекту "Битва хорів". Рішенням телеглядачів, переможцем було обрано хор зі Львова під керівництвом співачки Руслани. Колектив отримав 500 тисяч гривень на творчий розвиток колективу, а Руслана запропонувала розділити перемогу з донецьким хором під керівництвом Злати Огнєвіч, що посів друге місце.
[frame]http://www.1plus1.ua/bin/player/embed.php/383919022[/frame]
Поделиться3052014-01-18 12:03:28
Ведущая «1+1» устроила горячие танцы с победителями «Битвы хоров»
Кто как отметил Старый Новый год? ТЕЛЕБЛОНДИНКА, например, уже после праздников вся в работе А победители «Битвы хоров» со своей наставницей после «работы» на онлайн-конференции на «плюсах» решили отпраздновать праздник Маланки в столичном ресторане. Гостей развлекал театральный коллектив, к которому присоединился и львовский хор со своей наставницей Русланой. Ребята пели и водили хороводы, а уже после гуляния Руслана решила устроить «заседание» по поводу дальнейшего развития своих подопечных. |
Поделиться3082014-01-18 12:06:59
Львівський хор планує записати пісню в Михайлівському соборі і мріє про "Євробачення"
15 січня в студію 1+1 завітали переможці шоу "Битва хорів" - львівський хор зі своєю наставницею Русланою. Більше години хористи спілкувалися онлайн з нашими глядачами, ділилися власними емоціями від проекту, своїми планами на майбутнє і співали для своїх прихильників. |
"Ми просто взяли шматок гуцульської коломийки і поставили її в "Квітка-душа". Ніна Матвієнко точно не знала, що ми співатимемо "Квітка-душа", це можна було побачити по її реакції, так не зіграєш. Одним словом, їй це сподобалось, Слава Богу",
- каже Руслана.
Але старання не пройшли даремно, адже саме ця композиція подарувала хору найвищі бали від журі, а серед глядачів зібрала найбільше симпатій.
За час зйомок проекту усі учасники дуже зріднилися, тож в найближчих планах львівського хору записати пісню у Михайлівському соборі.
"Нам не дає спокою слава колективу Енігма. Маючи таких тенорів, ми не маємо морального права не вступити у такий світовий музичний батл!" - розказує Руслана, - "Музичну реалізацію таких наших амбіцій ми плануємо через співпрацю із Михайлівським собором вже найближчим часом. Це унікальний храм з нереальною акустикою. Ми запишемо пісню та зйомку у стінах храму, а більше я, поки що, не буду розкривати наших секретів" (посміхається).
Руслана дуже пишається, що в її колективі зібрані молоді талановиті люди з сильними голосами. Серед них є і автори пісень, і майстерні ведучі, і першокласні вокалісти.
"В нас дуже багато сольників. Фактично всі, хто тут зараз сидять, це повноцінні сольні артисти. Я впевнена, що в них теж є свої плани випускати сольні сингли, і свої альбоми. І з цього ми будемо формувати нашу концертну програму, бо ми всі можемо виступити, і як хористи, і як сольні артисти зі своїм матеріалом",
- каже співачка.
Разом з тим про вихід окремого альбому керівник хору не поспішає говорити. Каже, ще треба добре один одного зрозуміти - чого вони хочуть на далі в житті. Хоча запевняє, що якби львівський хор зараз потрапив на "Євробачення", то отримав би значний успіх.
"Якби вони зараз поїхали на "Євробачення", я вам гарантую – це був би успіх. Успіх музичної енергетики. Музика має надзвичайні властивості, вона звеличує людину, але тільки за умов чистих намірів і чистої енергії. І вона у нас зараз присутня".
Наостанок львівський хор привітав глядачів 1+1 з Новим Роком щедрівкою "Добрий вечір тобі, пане господарю" і заспівав Гімн України.
http://www.1plus1.ua/novyny/lvivskiy-ho … 29831.html
Поделиться3092014-02-16 12:30:02
Здорово, что хоры не распадаются, а продолжают выступать вместе.
http://vk.com/minimissmister_model_ukraine2014?w=wall-61168992_330/all
Поделиться3102014-03-31 07:43:50
18 февраля ДОНЕЦКИЙ ХОР Златы Огневич выступил на концерте Михаила Турецкого и его хора в Донецке, где исполнили любимую многими песню "Кукушка".
http://vk.com/zlatao