А вот так обратился к своим поклонникам Владимир Гришко, он действительно очень мужественный и сильный человек, выступал более чем достойно и ушёл ПОБЕДИТЕЛЕМ!!!!!!!!!!!!!
"ВЫШКА" ЭКСТРЕМАЛЬНОЕ ШОУ КАНАЛА 1+1, СТАРТ 12 ОКТЯБРЯ
Сообщений 551 страница 560 из 655
Поделиться5522013-11-11 14:25:42
Хороший фоторепортаж от канала 1+1
Гришко стрибнув з висоти восьмиповерхового будинку, а Писанка зібралася до Бразилії на Олімпіаду
Пройшов п'ятий епізод спортивно-розважального проекту "Вишка" на каналі 1+1. |
Олег Михайлюта (Фагот) та Володимир Гришко залишили шоу "Вишка". За іронією долі саме цим зіркам скорилася десятіметровка. Причому Володимир Гришко за один ефір піднімався на цю неймовірну висоту двічі. А це означає, що Маестро, в загальній складності, взяв висоту восьмиповерхового будинку! До слова, незважаючи на те, що вирок журі був суворий, Гришко був щасливий. "Я зробив це, - заявив він у прямому ефірі. - Я дуже задоволений собою". Величезні гематоми (синці) на тілі оперного співака красномовно доводили, чого йому коштувало підкорення олімпійської вершини. Так зоряно з проекту ще ніхто не йшов.
Руслана Писанка вже третій ефір робить спроби подякувати журі за свій "виліт". Але кожного разу актриса і телеведуча залишається у складі учасників.
"Якщо така справа, - вирішила Руслана. - Поїду я у Ріо-де-Жанейро" (у 2016 році там пройде літня Олімпіада). Тому золоті олімпійські кільця вже заздалегідь були нашиті на купальний костюм зірки, а прапор України в руках Руслани, символізував про те, що збірна команда України поповнилася ще одним учасником - стрибуном Русланою Писанкою.
З несподіваного боку відкрився і Степан Казанін (Студія "Квартал 95"). З легкої руки ведучого шоу "Вишка" Андрія Доманського Степан отримав несподіване по батькові: Степан Авербахович. З точки зору стрибків у воду, "Авербах" - це не режисер-письменник-офтальмолог-шахіст. Це - різновид стрибка (сальто) назад з передньої стійки, так званий стрибок третього класу (у стрибках у воду всього шість класів). І, незважаючи на те, що з паном Авербахом Степан особисто не знайомий, проте стрибати його довелося. Чим заслужив від свого шефа Володимира Зеленського десять балів - вищу оцінку журі. "Я так не зможу", - чомусь поскаржився Зеленський. Невже є те, чого він не може?! Виявляється є ...
Взяти триметрову висоту Ганні Ходоровської допоміг щасливий талісман зіркового тренера Іллі Кваші. Він уберіг її стрибок "спад назад" від критики журі та "стрибків за життя" у п'ятому епізоді.
Ольга Харлан, перша з дівчат проекту, підкорила всіх спадом зігнувшись з семи з половиною метрів! Доманський запропонував їй створити новий вид єдиноборств - двоборство Вранці - шабля ввечері - стрибки з вишки. Чого таланту пропадати?! Правда профільний тренер олімпійської чемпіонки досі вважає її участь у шоу зі стрибків у воду "божевіллям".
http://www.1plus1.ua/novyny/grishko-str … 19631.html