Завтра очень ответственный день для Украины, не понятное решение правительства приостановить процесс интеграции просто невозможно понять и принять, ни в коем случаи нельзя поворачивать назад, очень хочется видеть Украину процветающим европейским государством!!!!!!!!!!
Третий день на Майдане Независимости проходит бессрочная акция за подписание Европейских соглашений на Вильнюсом саммите, но основные события развернуться именно 24 ноября с 12.00, многие мои знакомые и друзья, завтра будут на Майдане Независимости отстаивать Европейский выбор Украины, хочется верить, что голос народа будет услышан
ЕВРОРЕВОЛЮЦИЯ В УКРАИНЕ (21/11/13 - 21/03/14)
Сообщений 431 страница 440 из 1000
Поделиться12013-11-23 23:51:59
Поделиться4322014-02-20 23:22:01
С ФБ Мустафи
Первый раз за все мои восемь лет работы в парламенте национальный гимн в этих стенах звучит уместно и достойно. И грустно
http://facebook.com/video/video.php?v=10201737629588534
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 … mp;theater
Поделиться4342014-02-20 23:33:39
Карта Майдана на вечер 20 февраля
Ситуация на вечер 20 февраля. Утром этого дня повстанцы отвоевали утраченные накануне позиции. Несмотря на неработающее метро и другие препятствия, Майдан и Крещатик заполнены народом. Идет активное строительство новых баррикад (основной материал – тротуарная плитка).
http://zyalt.livejournal.com/1005520.html
Поделиться4352014-02-20 23:46:43
Це має бачити і знати кожен
http://fotokor.org/2014/02/20/tse-maje- … ty-kozhen/
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!!! ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!!!!!
Поделиться4362014-02-21 00:23:37
21 листопада 2013 року все розпочиналося, вірю і прошу Бога, щоб сьогодні 21 лютого 2014 року, рівно три місяці потому все завершилося, БІЛЬШЕ НІЯКИХ СМЕРТЕЙ - ЦЕ ДУЖЕ СТРАШНО, КОЛИ В НАШ МИРНИЙ ЧАС, ОТ ТАК, НА ВУЛИЦЯХ СТОЛИЧНОГО МІСТА, ВІД ПОСТРІЛІВ СНАЙПЕРІВ ГИНУТЬ МИРНІ ЛЮДИ((((((((, ТАК НЕ МАЄ БУТИ!!! Вірю, що завтра Верховна Рада прийме всі Закони та Постанови, які дадуть можливість урегулювати політичну кризу, заспокоїти людей, щоб всі хто ці три місяці виборював свободу для України, могли з перемогою нарешті повернутися додому!!! Вірю, що завтра жодного беркутівця, снайпера, тітушки не буде на вулицях Києва і інших українських міст, припиниться паніка, яка торкнулася кожного містечка і селища України, прикро було дивитися на величезні черги біля банкоматів, на заправках та спермаркетах, дивитися на переляканих людей(((((( НЕХАЙ ВЖЕ ЗАВТРА РАНОК БУДЕ МИРНИМ, А НАД УКРАЇНОЮ ЗАСЯЄ СОНЦЕ ПЕРЕМОГИ!!!!!!!!!
Поделиться4372014-02-22 06:14:44
Вини все таки підписали цей документи все може розпочатися знову, до грудня терпіти на посаді Президента людину, яка заплямувала себе кров'ю люди не будуть, тільки відставка"
Стал известен проект соглашения власти и оппозиции - СМИ
21.02.2014 11:34
Согласно документу, стороны намерены договориться о возврате Конституции-2004 и формировании правительства "национального единства"
В СМИ попала копия мирного соглашения власти и оппозиции, которое вчера обсуждалось на встрече лидеров оппозиции с президентом Украины Виктором Януковичем. |
Напомним, участниками переговоров были Виктор Янукович, Виталий Кличко, Арсений Яценюк, Олег Тягнибок, Сергей Тигипко, министры иностранных дел Германии, Франции, Польши.
По итогам переговоров в Администрации президента стороны договорились о парафировании соглашения по урегулированию кризиса. Подписание документа ожидается в 12:00 в Администрации президента Украины.
Подписывайтесь на аккаунт ЛІГАБізнесІнформ в Twitter и Facebook: в одной ленте - все, что стоит знать о политике, экономике, бизнесе и финансах.
ЛIГАБiзнесIнформ
Информационное агентство
http://news.liga.net/news/politics/9857 … kument.htm
Поделиться4382014-02-22 06:18:27
Відбулося підписання Угоди про врегулювання кризи в Україні
В Адміністрації Президента України відбулася церемонія підписання Угоди про врегулювання кризи в Україні. |
Від Європейського Союзу Угоду засвідчили Федеральний міністр закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмаєр, Міністр закордонних справ Республіки Польща Радослав Сікорський та керівник Департаменту континентальної Європи Міністерства закордонних справ Французької Республіки Ерік Фурн’є.
Угода про врегулювання кризи в Україні
Стурбовані трагічними випадками втрати життів в Україні,
Прагнучи негайно припинити кровопролиття,
Рішуче налаштовані прокласти шлях до політичного врегулювання кризи,
Ми, сторони, що нижче підписалися, домовилися про таке:
1. Протягом 48 годин після підписання цієї Угоди буде прийнято, підписано та оприлюднено спеціальний закон, який відновить дію Конституції України 2004 року зі змінами, внесеними до цього часу. Підписанти заявляють про намір створити коаліцію та сформувати Уряд національної єдності протягом 10 днів після цього.2. Конституційна реформа, що врівноважуватиме повноваження Президента, Уряду та парламенту, буде розпочата негайно та завершена у вересні 2014 року.
3. Президентські вибори будуть проведені одразу після прийняття нової Конституції України, але не пізніше грудня 2014 року. Буде прийнято нове виборче законодавство, а також сформовано новий склад Центральної виборчої комісії на пропорційній основі відповідно до правил ОБСЄ і Венеціанської комісії.
4. Розслідування нещодавніх актів насильства буде проведено під спільним моніторингом влади, опозиції та Ради Європи.
5. Влада не запроваджуватиме надзвичайний стан. Влада й опозиція утримаються від застосування силових заходів.
Верховна Рада України прийме третій закон про звільнення від відповідальності, який поширюватиметься на ті ж правопорушення, що й закон від 17 лютого 2014 року.
Обидві сторони докладатимуть серйозних зусиль для нормалізації життя у містах і селах шляхом звільнення адміністративних та громадських будівель і розблокування вулиць, скверів і площ.
Незаконна зброя має бути здана в органи Міністерства внутрішніх справ України протягом 24 годин з моменту набрання чинності вищезгаданим спеціальним законом (п.1 цієї Угоди).
Після зазначеного періоду всі випадки незаконного носіння та зберігання зброї підпадатимуть під чинне законодавство України. Сили опозиції та влади відійдуть від позицій протистояння. Влада використовуватиме сили правопорядку винятково для фізичного захисту будинків органів влади.
6. Міністри закордонних справ Франції, Німеччини, Польщі та Спеціальний представник Президента Російської Федерації закликають до негайного припинення всіх видів насильства та протистояння.
м. Київ, 21 лютого 2014 року
Від влади: Президент України Віктор Янукович
Від опозиції: лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, лідер ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок
Засвідчили:
Від Європейського Союзу: Федеральний міністр закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмаєр, Міністр закордонних справ Республіки Польща Радослав Сікорський та керівник Департаменту континентальної Європи Міністерства закордонних справ Французької Республіки Ерік Фурн’є.
http://www.president.gov.ua/news/30117.html
Поделиться4392014-02-22 06:37:21
Господи, скільки жертв, скільки відчаю, як же жаль цих людей, яких та і нас всіх використали і обдурили як можна було підписувати якісь угоди після всього що сталося, як тоді дивитися в очі тим людям, які ризикували своїм життям. Пишаюся що є такі сотники, які не бояться вийти на сцену і сказати правду, ось за такими майбутнє України, такі чесні та відкрити мають ставати президентами, а не ті що вже 3 місяці морочать людям голови і про щось домовляються((((((( з тими людьми що зараз при владі не має про що домовлятися(((((((
ЛЮДИ ПОСТАВИЛИ УЛЬТИМАТУМ: ВІДСТАВКА ЯНУКОВИЧА ДО РАНКУ
Присутні на Майдані Незалежності люди освистали лідерів опозиції, які вийшли до них, щоб розповісти про підписання угоди з владою України про врегулювання кризи.
Виступ лідера фракції "Удар" Віталія Кличка перервав один з сотників Майдану. Він вийшов на сцену і заявив, що якщо президент Віктор Янукович не піде у відставку до 10 ранку 22 лютого, люди підуть у збройний наступ.
"Ми зробили переломний момент всі. Ми дали шанс політикам, щоб вони стали майбутніми міністрами, президентами, а вони не хочуть виконати одну умову – щоб зек пішов геть!"
- сказав чоловік зі сцени.
"Друзі, я не буду багатослівним. Не хочу розводити тут дурних розмов, якими нас годують два з половиною місяцію я не вірю в ці важкі політичні процеси, про які вони говорять. 77 людей поклали голову, а вони домовляються",
- додав він.
"Я вас дуже прошу: підтримайте ту річ. Я вам кажу від своєї сотні, де є мій батько який приїхав сюди: якщо ви завтра до 10 ранку не виступите із заявою, щоб Янукович ішов у відставку, ми йдемо на штурм зі зброєю, я вам клянуся",
- підкреслив сотник.
Присутні на Майдані жваво підтримали цю заяву.
У цей час через натовп до сцени проносили труни із активістами, яких було вбито силовиками під час загострення сутички в Києві.
Присутні на сцені, в тому числі політики, стали на одне коліно, щоб вшанувати пам'ять загиблих. Але вони не були переконливими і подальші їхні виступи продовжували освистувати.
Пізніше зі сцени виступив лідер Правого сектору Дмитро Ярош. Він заявив, що його організація не визнає підписаної опозицією угоди.
"Ті домовленості, які були досягнуті, не відповідають нашим прагненням. Правий сектор не складе зброї, Правий сектор не зніме блокади жодної держаної установи, поки не буде виконана найголовніша вимога – відставка Януковича",
- підкреслив Ярош.
"Усі винні: Захарченко, командири Беркуту, снайпери - мають бути заарештовані"
, - додав він.
Також лідер Правого сектору закликав протестувальників до єднання у продовженні боротьби.
"Правий сектор закликає всі суб'єкти Майдану до продовження спільної боротьби проти режиму внутрішньої окупації нашої України. Ми готові взяти відповідальність за подальше розгортання української революції на себе"
, - сказав він.
Як відомо, лідери трьох опозиційних фракцій 21 лютого підписали угоду з урегулювання кризи з президентом Віктором Януковичем – як пояснили вони, аби уникнути розколу України та нового кровопролиття.
Після цього Верховна Рада швидко ухвалила низку рішень, які просувала опозиція: повернення до Конституції 2004 року (з подальшим її реформуванням), усунення з керівництва МВС Віталія Захарченка, звільнення від покарання активістів та допомога від держави постраждалим і сім’ям загиблих учасників акцій протесту.
Крім того, ухвалено закон, за яким можна звільнити з в’язниці екс-прем’єра та лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.
При цьому вимога протестувальників про негайну відставку Януковича з посади президента не задоволена. Янукович лише заявив про згоду провести дострокові вибори у грудні.
Українська правда
http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/21/7015590/
Поделиться4402014-02-22 06:44:30
Журналистка Лидия Панькив в прямом эфире программы «Касается каждого» обвинила «Интер» во лжи
В эфире программы «Касается каждого» произошло много интересных событий, но я хочу рассказать вам об одном эпизоде. Среди приглашенных в студию оказалась журналистка Лидия Панькив, сотрудница канала СТБ, представленная в титрах как «журналистка, невеста беруктовца». Когда до нее дошла очередь высказываться, она произнесла самую короткую и самую яркую речь в студии:
«Вы, наверное, хотите услышать от меня историю о том, как я голыми руками сдерживала целый отряд «Беркута»? И как один из беркутовцев влюбился в меня и сделал мне предложение?» - Данилевич благожелательно кивнул, не ожидая подвоха. - Но я расскажу вам немного другую историю. О том, как я голыми руками растаскивала позавчера трупы людей. И о том, как поглибли два моих друга. Я пришла на программу только потому, что это - прямой эфир. Чтобы сказать всем, как я ненавижу Клюева, Януковича, Лукаш и других. И как я возненавидела беркутовца. И всех вместе с ним, кто выполнял преступные приказы власти. И вам скажу: канал «Интер» врал три месяца о событиях на Майдане. И теперь вам недостаточно просто провести одну программу; вы все свои программы должны вести на коленях и каяться за то, что вы сделали. Кровь погибших и на ваших руках. А теперь я пойду на Майдан. Слава Украине!»
- и оставила Данилевичу фотографии погибших на Майдане ребят, чтобы он смотрел на них, и сожалел о содеянном.
Данилевич никак не отреагировал на заявление ушедшей из студии Панькив. И попытался продолжить эфир - но явно был растерян.
О других подробностях эфира я расскажу вам позже.
Дуся
http://dusia.telekritika.ua/novosti/24251