Кого Нікітін вирішив відправити на Євробачення?
21/12/13 УКРАИНА,НАЦИОНАЛЬНЫЙ ОТБОР,УЧАСТИЕ В"ЕВРОВИДЕНИИ-2014"(ДАНИЯ)
Сообщений 151 страница 160 из 515
Поделиться1512013-12-25 07:46:41
Поделиться1522013-12-26 07:09:03
Что осталось за кулисами "Евровидения" [Видео]
Я, как один из участников национального отбора, решил стать на один день журналистом "Комсомолки" и рассказать о том, чего не видели зрители. |
Видео Дмитрия Путинцева.
В этот раз все было иначе. В моем новом альбоме есть англоязычная песня про любовь Why, она очень нравится мне и моей команде, посему решили громко ее представить для Украины, сделав это на национальном отборе "Евровидения", телерейтинги которого очень высокие.
При этом я отдавал себе отчет в том, что вряд ли отберут именно мою авторскую песню, поскольку она - не в формате этого конкурса. Да и 500 тысяч долларов для поездки в Копенгаген у меня нет. А, насколько мне известно, именно такая сумма нужна, чтобы достойно подготовиться и выступить на конкурсе.
Принимать участие в украинском отборе на "Евровидение" может любой желающий. Главное - наличие песни. Заполняешь анкету, подписываешь документы, высылаешь трек и ждешь кастинга - все очень просто. Так, в этом году в первом туре отбора принимали участие 56 претендентов, из которых жюри выбрало 20 для финала. Судьи говорили о равных силах двадцатки, а некоторые из не попавших в нее были откровенной самодеятельностью.
Во время выступления отключился наушник
За день до прямого эфира, как и всегда, проводились репетиции. Некоторые технические моменты решались только в день эфира, что добавляло волнения всем участникам. За пять минут до начала шоу вся двадцатка встретилась в гринруме, где и провели последующие три часа прямого эфира. Все вместе собранные в одном помещении смотрели выступления коллег, и каждый ждал своей очереди, периодически выходя в прямой эфир. Атмосфера царила весьма специфическая. С одной стороны, дружелюбная. С другой - чего только не услышишь от участников о коллегах, которых рядом нет! Рассказывали, что одна из участниц увешала Киев баннерами с агитацией, другая развернула пиар-кампанию в интернете, кто-то проводил SMS-рассылки, чтобы голосовали исключительно за него. Даже на Евромайдан якобы выходили и деньги раздавали, дабы за него голосовали. Своей фамилии в этом списке не услышал, и на том спасибо.
Я выступал пятым, и в этом смысле мне повезло - не пришлось долго волноваться. К слову, во время выступления у меня отключился наушник - тональность пришлось искать по наитию, так как себя я уже не слышал. Наитие не подвело.
Если бы победил, вряд ли поехал в Данию
Объявили начало голосования. Все занервничали, зашушукались. Некоторые даже начали отправлять SMS. Я, кстати, тоже. Проголосовал за Илларию - она и вокалистка сильная, и украинский этнос привнесен в песню, и сама композиция мне понравилась.
Очень забавный момент произошел, когда всем зрителям, и нам в том числе, показывали маленькие кусочки выступлений каждого участника отбора. В гринруме было 3 плазмы, но звук выставили на минимум, и мы были похожи на аквариумных рыбок, вытащенных из воды. Рот открывается, на сцене что-то происходит, но о чем человек поет - не слышно. Разумеется, всем хотелось услышать, что же в итоге пошло в эфир. Ведь не секрет, что звук в студии и в эфире - это две большие разницы. В результате мы таки упросили добавить звук. Почти все остались недовольны выбранными кусками выступления, поскольку они зачастую не раскрывали сути и эмоционального посыла песен.
Утомительное время ожидания закончилось. Огласили победителя! Все поздравили Марию, кто-то искренне, кто-то не очень. Уже в гримерках доносились отголоски разговоров о махинациях и договоренностях, как, впрочем, почти после каждого отбора "Евровидения".
Лично я доволен результатом - чего хотел, того достиг! Песня заявлена, многие ее услышали, а на большее я и не настраивался. И если бы вдруг победил, то, пожалуй, сказал: "Нет, спасибо". Слишком уж затратное мероприятие. Считаю, что ехать на конкурс нужно только за победой.
ОТ РЕДАКЦИИ
Редкий национальный отбор на "Евровидение" обходится без скандалов. Не стал исключением и нынешний (состоялся в прошедший уик-энд). Победила Мария Яремчук, которая представит Украину на международном конкурсе в Дании. Но среди проигравших, как всегда, оказалось много таких, кто не согласен с результатами. Некоторые даже собираются подавать в суд на организаторов за подтасовку голосования. Наш сегодняшний звездный репортер Стас Шуринс видел всю ситуацию, что называется, изнутри.
МНЕНИЕ КОЛЛЕГ:
Стоит ли эмоционально и материально вкладываться в этот конкурс?
Эрика, участница национального отбора 2009: |
Алексей Матиас, участник национального отбора 2011: |
Дантес, участник национального отбора 2012: |
Иллария, участница национального отбора 2013: |
Поделиться1532013-12-26 20:07:00
Пісня від Олександра Барда дісталася "НеАнгелам" безкоштовно
Пісня, з якою "НеАнгели" планували поїхати на Євробачення, дісталася їм безкоштовно. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів продюсер групи Юрій Нікітін. |
На запитання "чому із свого продакшену він відібрав саме "НеАнгелів", Юрій пояснив об'єктивністю.
"Ми стараємось об'єктивно дивитися на ситуацію. Ірина Білик роздумувала їхати. Але виставляти двох артистів з одної компанії — це не дуже коректно. А "НеАнгели" зараз в класній формі. Якби не було пісні Олександра Барда, яка ідеально підходить "Неангелам", і яка дуже виграшно дивилась на рівні всіх учасників в Данії, певно не було б нічого. Ми не мислили категорією національного відбору, а категорією глобальної перемоги на Євробаченні. Якщо все це оцінити — це дуже переконливо. Багато артистів, які виступають тут — мислять категорією. Для багатьох це піар. Ми вже так не дивимось. В іншому випадку ми могли би взяти пісню на російській мові, безпрограшний хіт і заспівати. Ясно, що за нього голосували б. Але ми свідомо вибрали цей трек Courageous, невідомий трек, але з великим потенціалом перемоги на конкурсі. Також цей трек Олександр тестував серед авторів всіх пісень колишніх переможців. Вони ж там всі між собою дружать. Тому нам важливо було взяти участь в нацвідборі саме з таким треком, щоб в разі перемоги, ми могли навіть перемогти на "Євробаченні. Якщо нема шансу перемогти на "Євробаченні" — нічого туди навіть їхати", - впевнений Нікітін.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/celebrities/_pisnya-vid-oleksandra-barda-distalasya-neangelam-bezkoshtovno/534147">Gazeta.ua</a>
Поделиться1542013-12-26 20:13:00
Підопічний Мозгової: Я всі сили кинув на "Євробачення" |
Співак Володимир Ткаченко, більше відомий як бойфренд та підопічний Альони Мозгової, вкотре провалився у спробі вибороти шанс поїхати на "Євробачення-2014".
Артист так старався, кинув усі сили на підготовку, навіть сам написав пісню українською мовою та відмовився від кількох корпоративів закордоном. Але перемога не знайшла його і цього року.
А ще за кілька днів до нацвідобру Володимир був налаштований рішуче і позитивно, про що і розповів під час он-лайн конференції "E-motion".
Ткаченко так захопився підготовкою до національного відбору на "Євробачення", що вже рік не був у батьків.
"Батьків я не бачив приблизно рік, звичайно ж, я не забуваю про них. У зв'язку з роботою і відстанями не завжди виходить відвідати їх", - зізнався співак.
Володимир вже рік не бачився з батьками, які начебто живуть у Дніпропетровську
Як відомо, 21-го грудня відбувся національний відбір на "Євробачення", у якому Володимир з піснею "Бути там, де ти" посів третє місце. За кілька днів до поразки Ткаченко розповідав, що не ставив собі за мету епатувати публіку. Може, і дарма.
"Ми не ставимо завдання епатувати і здивувати. Є чиста і справжня пісня - ми її заспіваємо. Я думаю, зачепити глядачів і слухачів можна тільки почуттям правди, нічого більше. Не потрібно вигадувати велосипед", - казав Володя.
Хоча співак погодився з тим, що "Євробачення" все ж таки має бути яскравим шоу.
"Але з року в рік ми бачимо, що не завжди шоу спрацьовує - іноді спрацьовує чуттєвість, іноді фрікові, іноді шоу. Тому для мене особисто математики "Євробачення" немає", - заявив Ткаченко.
Ткаченко поставиви на чуттєвість, але не вгадав
На думку виконавця, цього року у націвідборі брало участь багато хороших пісень.
"Скажу, що гідних пісень дуже багато. Хороша пісня у Полонського, красива пісня у Віки Петрик... довго перераховувати. Хороша пісня у Шурінса, є хороші пісні - кожна може претендувати на кращу пісню від країни цього року", - сказав Ткаченко, але не назвав пісню Марії Яремчук, яка врешті перемогла.
На пафосне запитання про те, як на нього вплинула слава, Ткаченко відповів:
"Не можу сказати , що вона якось конкретно вплинула на моє життя. Це просто невід'ємна частина моєї професії, яку я вибрав. Нічого конкретного сказати не можу, поки мене все влаштовує".
До речі, заради "Євробачення" підопічний Мозгової напружився та написав пісню українською мовою, з якою в нього, як виявилося, не дуже.
"Просто так склалося , що я народився в Дніпропетровську і з українською не дуже в ладах. Але я намагаюся спілкуватися і думати українською, іноді писати вірші - в цьому мені допомогла моя подруга. Так вийшла така гарна пісня "Бути там, де ти", - поділився Володимир.
Альоні Мозговій ніяк не вдається просунути свого підопічного на "Євробачення"
Певно, Ткаченко дуже хоче потрапити на євроконкурс, адже щороку його дивиться та іноді навіть прогнозує, хто виграє.
"Не у всі роки, але дуже часто збігається. Коли я почув Данію, я був упевнений, що вони опиняться в трійці. І у Злати була дуже красива пісня, я розумів, що у нас є реальні шанси на перемогу", - зауважив Володя.
Для самого Ткаченка поїхати на "Євробачення" означає "представити Україну, представити українську мову, представити свою музику".
Тепер Володя має шанс спробувати сили знову вже наступного року. А цього року він і так багато чим пожертвував.
"Скажу чесно, було заплановано багато, але від парочки важливих заходів за кордоном я відмовився, тому що всі сили кинуті на відбір", - зауважив співак.
Новий рік Ткаченко прагне відсвяткувати вдома з близькими.
Новий рік співак хоче відсвяткувати з родиною, але не уточнив, з якою саме - з батьками чи з Мозговою та її доньками
Також Володимир розповів про свої враження від попередніх нацвідборів.
"Скажу чесно: раніше я просто приходив на відбір, не розуміючи, для чого я туди йду, у мене не було мотивації. Всі йшли - і я йшов. Після цього я зрозумів, що треба йти з мотивацією і більше не приходив. Ось прийшов час, я відчув у собі сили і вирішив піти", - повідомив Ткаченко, якому і цього року мотивація не допомогла перемогти.
Нагадаємо, за результатами національного відбору на "Євробачення-2014" від України поїде 20-річна Марія Яремчук.
Фото "Tochka.net", "Teleprostir"
http://tabloid.pravda.com.ua/person/52ba96684a221/
Поделиться1552013-12-27 11:01:17
Хороший фоторепортаж от "Комсомольской правды в Украине" с финала отбора, спасибо большое фотографу [взломанный сайт]