Зіркові розставання і прем'єра дуету - у новому випуску проекту "Місце зустрічі"
14 жовтня 2014 | 22:37
У суботу, 25 жовтня, о 20:30 на телеканалі "Інтер" дивіться новий випуск музичного шоу "Місце зустрічі" під назвою "Я тебя никогда не забуду". Тема цієї програми - розставання. Серед учасників проекту - Христина Орбакайте, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, Олег Скрипка, Наталя Могилевська, Потап і Настя, Марія Яремчук, Ольга Полякова, Арсен Мірзоян, Світлана Тарабарова, Міла Нітіч, гурти "Город 312", "Неангелы" та інші виконавці.
Лейтмотивом цієї програми стала пісня зі знаменитої рок-опери "Юнона і Авось" - "Я тебя никогда не забуду". У проекті "Місце зустрічі" цей зворушливий твір у дуеті виконають Арсен Мірзоян і Світлана Тарабарова.
"Я не стільки захоплений піснею, скільки самою історією "Юнони і Авось". У свій час я навіть був на виставі театру "Ленком" із Миколою Караченцовим у головній ролі, - говорить Арсен Мірзоян. - Не всі люди знають історію, пов'язану з піснею "Я тебя никогда не забуду". Існує стереотип, що це романтична історія кохання. Хоча романтики там мало. Ця історія не обмежується лише любов'ю. Я сподіваюся, що нам зі Світланою Тарабаровою вдалося передати потрібний настрій. Зі Світланою ми вперше співпрацюємо. Коли мені запропонували заспівати разом з нею, у мене не виникло ніяких сумнівів і запитань. Мені здається, що у нас все дуже гармонійно вийшло".
"Я в захваті від цього дуету! Ми з Арсеном виконуємо всіма улюблену пісню з опери "Юнона і Авось". Більшість людей вважають, що це історія взаємної любові. А насправді вона його любить до божевілля, а у нього трохи інше ставлення. Арсен відчуває пісню, і я розумію, про що йде мова. Хоча мені не так багато років, але я знаю, що таке любов без взаємності. Це дуже боляче, - зізналася Світлана Тарабарова. - І ось ці емоції, цей біль, цю любов ми спробуємо показати глядачам. Коли я дізналася, що буду співати в дуеті з Арсеном Мірзояном, я була рада. По-перше, Арсен мені симпатичний як артист. А по-друге, він - статний чоловік, поруч з яким кожна жінка відчуває себе тендітною. В цьому дуеті я саме такою з'явлюся перед телеглядачами".
У цьому випуску проекту "Місце зустрічі" телеглядачі почують й інші улюблені пісні. Так, пісню з кінофільму "Карнавал", "Позвони мне, позвони" цього разу виконає Міла Нітіч. "Три счастливых дня" Алли Пугачової заспіває Наталя Могилевська. "Нежность" Майї Кристалінської прозвучить у виконанні Марії Яремчук. "Расставаньям и потерям я не верю" Ірини Аллегрової виконає співачка Ярослава.
Режисери-постановники Олена Коляденко і Катя Царик у цій програмі теж зможуть здивувати глядачів оригінальними номерами. Наприклад, з Іриною Білик під час виконання пісні "Снег" провернуть цікавий трюк - кілька разів вона опиниться всередині величезної мильної бульбашки. А Христині Орбакайте у номері на пісню "Перелетная птица" доведеться відчути себе боксером на рингу.
Дивіться випуск музичного шоу "Місце зустрічі" під назвою "Я тебя никогда не забуду" - в суботу, 25 жовтня, о 20:30 на телеканалі "Інтер".

http://inter.ua/uk/news/2014/10/14/5688