Страсти на "Голосе страны": "Хотела к Вакарчуку, но не смогла предать кумира детства - Лорак" [видео]
20-летняя Асмик Широян из Днепропетровска повернула к себе кресла сразу четырех судей проекта, чем чуть было их не поссорила. Владислава МИКОЛЮК — 26.03.2014 И даже легенда современной украинской рок-музыки, Святослав Вакарчук, который до этих пор особенно не чествовал своим вниманием других участников, на этот раз не устоял: его кресло развернулось на последних минутах песни Асмик.
- Я знаю, что ты чувствуешь, что ты ищешь, я точно знаю, что сделать с твоим голосом, если ты будешь в моей команде, ведь я тоже когда-то была на твоем месте, стояла на сцене конкурса "Утренняя звезда", желая стать королевой, но не понимая при этом, как этого достичь. – Стала убеждать девушку пойти к ней в ученицы Ани Лорак. - Я тоже стоял на сцене "Утренней звезды!", - парировал Лазарев. –22 года опыта – и они все твои! - А я их обеих помню, еще когда они совсем юные стояли на сцене "Утренней звезды", - отметила Тамара Гвердцители. Услышав аргументы соперников, Святослав Вакарчук решил брать хитростью и пообещал познакомить девушку с Дживаном Гаспаряном. Но начинающая армянская певица ушла в команду к Ани Лорак. - Сердце рвалось при груди во время этого выбора, ведь я являюсь большой поклонницей таланта Вакарчука. – Призналась Асмик. – Но я не могла придать кумира своего детства – Ани Лорак, чьи песни я слушаю с 15-ти лет. За кулисами мне удалось еще немного пообщаться с Вакарчуком: он оказалась очень простым, общительным, открытым человеком, за которым, в отличие от его звездных коллег, не бегали повсюду толпы гримеров и ассистентов. Он сделал мне массу комплиментов, из которых я поняла, что, возможно, у меня еще будет шанс поработать с ним. Однако пока я ничуть не жалею о выборе наставника. Лорак учит меня представлять себя на сцене огромным горячим солнцем, лучи которого обволакивают зрителей своим теплом.
Асмик Широян, повернувшую к себе всех судей "Голоса страны", на телешоу не пускал педагог по вокалу! [Видео]
А накануне эфира девушка слегла с ангиной и серьезным вывихом ноги. Владислава МИКОЛЮК — 26.03.2014 За все время третьего сезона шоу "Голос страны. Перезагрузка" на телеканале "1+1" было всего 3-4 случая, когда к участнику бы повернулись все четверо судей. Один из таких случаев – это 20-летняя будущая психолог из Днепропетровска Асмик Широян.
Но несмотря на то, что днепропетровчанка профессионально занимается вокалом уже более 3 лет, участие в этом проекте для нее– первый подобный опыт. Все дело в строгом наставнике: требовательный учитель по вокалу долгое время убеждал девушку, что ее данные еще достаточно хорошо для того, чтобы их "светить" на экране.
- Когда я говорила своему педагогу о том, что планирую отправить заявку на телешоу, он категорически возражал против этого – Вспоминает Асмик. – У него – очень высокие требования, он считал, что даже 4 лет занятия вокалом мало для того, чтобы выставлять его напоказ. И что заниматься этим нужно вообще всю жизнь. И только недавно он, наконец, дал добро. Я, конечно, сразу же понеслась подавать заявку на третий сезон "Голоса страны" и, к счастью, прошла отбор. А вот потом на меня свалились все беды сразу: накануне слепых прослушиваний я заболела ангиной, и уже думала, что надолго придется распрощаться с голосом. Только вылечила ее, как за два дня до эфира я вывихнула ногу, да так, что без костылей обходиться не могла. Мама в ужасе спросила меня: "Что, неужели, не поедешь?!". Я ей ответила, что если придется стоять на сцене с костылями, я все равно сделаю это. В итоге обошлась без них, хоть и нога очень болела, когда я на нее наступала. Но благо, в кадре не видно, как я прихрамываю. Сейчас 20-летняя Асмик Широян заканчивает четвертый курс Днепропетровского национального университета имени Олеся Гончара по специальности "психология". Говорит, что эти профессиональные навыки позволят ей, в будущем певице большой сцены, справляться с атакой желтой прессы и негативными нюансами шоу-бизнеса. http://kp.ua/daily/260314/445432/
Учасник "Голосу країни" Єгор Шагаков про те, як успіх вплинув на його стосунки з коханою
Минулої неділі за право бути частиною "Голосу країни" боролася закохана пара – Єгор Шагаков і Дана Одинець. Хлопцеві вдалося стати частиною вокального шоу, а от Дані, яка через застуду не вразила суддів, довелося повернутися додому. Чи позначився такий тренерський вердикт на почуттях близьких людей, Єгор розповів нашому сайту.
- Єгоре, твоя дівчина Дана не пройшла в "Голос". Чи вплинуло це якось на ваші стосунки? - Ні краплі . У нас усе гармонійно. Вона задоволена моїм результатом, а я – її. Було очевидно, що вона вийшла на сцену хворою. Думаю, Дана ще своє покаже. - Під час ефіру склалося враження, що Дана приревнувала тебе до Ані Лорак. Вона з легкою душею відпускає тебе на репетиції? - Ніяких ревнощів нема. Все нормально. То був жарт. - Чи швидко ти знайшов спільну мову з Кароліною? - Так. Ми завжди усміхаємося одне одному. Це весело! Для мене це море емоцій, адже я дуже радий знайомству й зустрічам. Я у дитинстві був закоханим у Ані Лорак і мав мрію - поспілкуватися з цією співачкою. Вона здійснилася. - У якому стилі тобі найбільше подобається співати? - У багатьох. Я дуже багато слухаю. І різнопланово співаю. - Чи дотримуєшся ти якогось ритуалу перед виходом на сцену? - Не сказав би, що це ритуал… Але перед виступом я люблю випити щось холодне - це мені допомагає. Неалкогольне, звісно. - У тебе незвичний образ. Чи плануєш ти його змінювати, якщо матимеш щастя виступати на великій сцені? - Так, я ж підростаю. Думаю, мій стиль теж буде рости. У будь-якому випадку зміни будуть. Але я лишуся самим собою і співатиму для людей: красиво, добре, якісно. Рімма Канівець http://www.1plus1.ua/novyny/uchasnik-go … 41945.html
Экс-участницу Горячего шоколада не захотели видеть в Голосі країни Сeгодня 10:57 Виктория Егорова журналист Решение жури проекта «Голос» стало одним из самых противоречивых.
В эфире проекта на "слепых" прослушиваниях приняла участие экс-солистка группы «Горячий шоколад» Татьяна Решетняк, которая спела украинскую песню "Одинокая". Члены жюри не оценили таланта молодой исполнительницы, что вызвало много недоумений у ее коллег по цеху в социальных сетях. Певица Даша Минаева прокомментировала решение жюри:
"Танюшка, ты замечательная! И может и хорошо, что ты не попала в этот порожняковый сезон "Голоса". Уверена, что твой успех ждет тебя очень-очень скоро. Мы тебя любим)".
Следом за ней Ольга Сумская отметила:
"Танюшо,ти реально була найкращою сьогодні!Просто шок від рішення журі..."
Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв: "Я закоханий в Ані Лорак"
Під час онлайн-конференції на сайті "1+1" учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Нікіта Алексєєв розповів про співпрацю з наставницею Ані Лорак, яка під час "прослуховувань наосліп" оцінила його відчайдушність. Нагадаю, що на кастингу маркетолог-рекламіст Нікіта заспівав хіт Let's get it started гурту Black Eyed Peas – пісню, яку в оригіналі виконують четверо.
20-річний юнак зізнався, що навіть, якби до нього повернулися усі тренери, він би все одно обрав Ані Лорак. Тому хлопець дуже тішиться, що саме Кароліна покликала його до своєї команди й, до слова, знає, чим зміг підкорити співачку.
"Насамперед, їй дуже подобається гурт Black Eyed Peas. Я заспівав одну з найпопулярніших їхніх композицій. І я, думаю, що це стало найбільш визначальним фактором. Хоча далася взнаки й майстерність мого виконання, я сподіваюся (сміється)",
- розповів Нікіта. Алексєєв уже встиг поспілкуватися з Ані Лорак на репетиціях і запевняє своїх прихильників, що працювати з українською зіркою неймовірно комфортно.
"Вона дуже хороша й добродушна людина, яка мені передає досвід, якого мені так бракувало. Вона надає мені впевненості. Я дуже вдячний за час проведений із нею",
- висловився виконавець. Хлопець цінує професіоналізм тренерки, однак понад усе захоплюється її вродою. І навіть жартує, що завдяки Кароліні повірив у любов із першого погляду.
"Це було неймовірно… Я бачив цю людину з телеекранів, але тут натискається кнопка й розвертається вона… І я ловлю цей погляд. Її перший погляд на мене. Я закоханий в Ані Лорак",
- сказав учасник і знову почав брати на сміх. Зокрема, Нікіта заявив, що налаштований рішуче й зізнався, що робитиме, коли до нього прийде чоловік Ані Лорак:
"Буду бігти! Я дуже добре бігаю. Я ж займався тенісом. Там нас цьому добре вчили. Тепер ми бігаємо, як кіборги".
Святослав Вакарчук сравнил выборы президента с проектом «Голос страны» Сeгодня 13:00 Кристина Шомина журналистка Святослав Вакарчук провел параллели между проектом «Голос страны» и политической ситуацией
Святослав Вакарчук, который очень активно выражает свою позицию касаемо ситуации в нашей стране, еще и успевает уделять внимание проекту «Голос країни». Как высказался сам Святослав Вакарчук, выбор, который сделают украинцы в ближайшее время, очень похож на тот выбор, что делают судьи на «слепых прослушиваниях» проекта «Голос країни». «Вибори президента мені чимось нагадують нагадують "Голос країни". Вибираєш наосліп. Єдиний критерій - хто як "співає"», - написал Святослав Вакарчук в своем блоге.
Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв" розповів, як поза ефіром йому допомагає Сергій Лазарєв
Учора учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Нікіта Алексєєв під час онлайн-конференції на сайті "1+1" розповів про закулісся вокального проекту. Зокрема 20-річний хлопець зізнався, що під час участі в шоу йому допомагає не тільки наставниця Ані Лорак, а й один із її суперників.
"Була одна розмова з Сергієм Лазарєвим. Він сказав, де краще перебувати на сцені під час виступу, щоби краще чути звук. Окрім того, пояснив кілька професійних термінів, озвучив кілька фраз щодо рухів, як і що правильно робити. Я слухав усіх, але найбільше – Ані Лорак. Я завжди дослуховуюся до тих, хто хоче мені допомогти. Вважаю, що від цього не потрібно відмовлятися",
- переконаний Нікіта.
Нагадаємо, що після виступу "на прослуховуваннях наосліп" не всі тренери лишилися в захваті від співу Нікіти. Зауваження з приводу виступу учасника висловив Сергій Лазарєв.
"Він усе зробив правильно. Я подякував йому за критику, бо знав, що не впорався на всі 100 відсотків. Сергій вказав мені на недоліки, які в подальшому я виправлятиму. Він значно досвідченіший за мене, а я завжди слухаю таких людей. Я дуже вдячний за ті слова, що прозвучали. Я їх прийняв і поклав до власної кишені досвіду. Й буду далі користуватися його порадами",
Запитайте Брію Блессінг про співпрацю зі Святославом Вакарчуком
У вівторок, 1 квітня, о 15.00 на сайті "1+1" відбудеться онлайн-конференція з учасницею "Голосу країни. Перезавантаження" Брією Блессінг. Два тижні тому американська українка підкорила тренерів "Голосу країни" силою вокалу й щирістю душі. Нагадаємо, що саме вона стала першою у четвертому сезоні учасницею команди Святослава Вакарчука. Питання до героїні, яка встигла полюбитися мільйонам, лишайте в коментарях до цієї статті.
Учасниця "Голосу країни" Дарина Кирилко: "Хочу й надалі викликати мурашки у Вакарчука"
Під час минулого ефіру "Голосу країни. Перезавантаження" глядачі проекту дізналися, яка музика і який голос здатні торкнутися найтонших струн душі Святослава Вакарчука. Минулої неділі на сцену проекту вийшла студентка-дипломатка Дарина Кирилко, яка своїм співом здійснила емоційний переворот в серці лідера гурту "Океан Ельзи". Святослав зізнався, що коли учасниця виконувала композицію Over The Love гурту Florence and the Machine, у нього тілом побігли мурашки. Сама ж Дарина надзвичайно пишається, що змогла вразити Вакарчука на відборі й сподівається не розчарувати наставника в подальших раундах. Про це вона розповіла в інтерв'ю нашому сайту.
- Дарино, що вплинуло на вибір пісні, з якою ти постала на "Голосі" - Справа в тому, що зовсім недавно в прокаті був фільм "Великий Гетсбі", в якому я вперше почула цю композицію. Я її слухала на повторі буквально щодня. Спочатку моя подруга, яка, до речі, порадила мені прийти на "Голос", запропонувала її виконати. Потім іще одна дівчинка мені сказала: було б добре, якби я її заспівала. Я вирішила, що це знаки долі, та прийшла з нею на "Голос". На щастя, вона сподобалася не тільки мені, а й тренеру. - Під час ефіру Вакарчук сказав, що всю пісню ти заспівала не так. Чи особисто тебе задовольнив власний виступ? - Ні. Я дуже сильно хвилювалася. Напевно, то був найнервовіший виступ за все моє життя. У мене тремтіли не тільки руки й ноги, а й усе в середині. Я пережила сильний стрес і через це виконала пісню не так, як мені того хотілося. Тож я абсолютно згодна зі Святославом. - Не боїшся, що хвилювання може завадити тобі у подальших раундах? - Я вже про це думала. І тепер максимально працюю над тим, щоби брати свої емоції під контроль. - І як саме? - Я здійснюю внутрішню роботу над собою, налаштовуюся. Окрім того, роблю деякі вправи. Наприклад, глибокі вдихи й видихи. Так радять викладачі з вокалу. - Чи схвалюють батьки твоє захоплення музикою, адже робота дипломата – це впевненість у завтрашньому дні, а кар'єра співачки може й не скластися… - Так, звичайно. Моя старша сестра завжди мріяла бути співачкою і вступила до університету на естрадний спів. Це завершилося тим, що вона зараз виховує двох маленьких діток. Тож поки її кар'єру призупинено. - А я зробила навпаки. Музика завжди була зі мною, але через невпевненість у собі я обрала інший шлях. Батькам подобається, як я співаю. І вони хочуть, щоби здійснилися мої мрії. Але все одно трохи скептично ставлять до того, що я перетворю музику на основну професію. Мама й досі говорить мені про кар'єру на держслужбі або в якихось інших структурах. - А ти сама готова відмовитися від кар'єри дипломата, якщо переможеш у шоу? - Звичайно! Для мене "Голос країни" - саме той вирішальний крок, який покаже, чи справді я зможу настільки змінити своє життя. Для мене це дуже важливо! - Ти сказала, що не обрала спів за професію, бо не була впевненою у собі. Що змусило тебе зараз повірити в себе? - Не можу сказати, що відтоді щось дуже змінилося. Може, тільки на декілька відсотків. Звичайно, дуже допомогли слова Святослава Вакарчука. Він завжди був для мене людиною з великої літери. Його думка надзвичайно авторитетна. Йому сподобався мій голос, його можливості, у нього з'явилися ті самі мурашки! І це дуже великий стимул працювати далі. Зараз надважливо не розчарувати Святослава й знову викликати мурашки. А ще мене останнім часом дуже підтримують незнайомі люди. І, звичайно, це додає впевненості.
"Голос країни. Перезавантаження" Асмик Широян [ВИДЕО] Насколько легко 20-летней днепропетровчанке работается в паре с таким звездным тренером как Ани Лорак? Почему Асмик не поддалась на уговоры Вакарчука, который обещал познакомить ее с Дживаном Гаспаряном? На эти и другие вопросы ответила участница вокального шоу на "1+1" "Голос країни. Перезавантаження" Асмик Широян