Онлайн-конференция: Задай вопрос участнику "Голос страны. Перезагрузка" [ВИДЕО]
"Голос країни", канал 1+1, четвёртый сезон,победил Игорь Грохоцкий
Сообщений 261 страница 270 из 937
Поделиться2612014-03-29 08:55:14
Поделиться2622014-03-29 21:06:50
Учасник "Голосу країни" Ігор Грохоцький розповів про свої подальші плани
Колишній футболіст київського "Динамо" поділився враженнями про проект каналу "1+1". |
"Я дуже радий, що потрапив на цей проект, – зізнається хлопець. – Для мене "Голос країни" – це свого роду "перезавантаження" всього життя , адже я до недавнього часу всі сили віддавав футболу. А коли настав період, і довелося зрозуміти, що далі нічого не вийде, система в плані спорту вимкнулася... І тепер дуже хочеться реалізувати себе в музиці, вокалі. Зараз активно займаюсь не тільки вокалом, а й сценічним мовленням – хочу стати артистом високого рівня. У планах також є навчання за кордоном".
Цілком імовірно, що вокальні здібності Ігоря передалися йому у спадок.
"У моєї бабусі дуже хороший народний вокал, – розповідає Ігор . – У дитинстві завжди любив слухати її пісні. Мій дідусь по лінії батька співав у церковному хорі, проте тато і мама ніколи з музикою пов'язані не були. Пам'ятаю, що в 10 років у мене було два варіанти: співати або займатися футболом. Але так як всі хлопці в моєму віці захоплювалися футболом, я взяв їхній приклад. До того ж, в той період це захоплення менше било по кишені. Але коли співав на сімейних урочистостях, то помічав, що людям це подобається. Та й хлопці з команди завжди говорили, щоб я продовжував розвивати ці здібності".
Поделиться2632014-03-29 21:09:48
Учасниця "Голосу країни" Дарина Кирилко розповіла, що їй порадив Святослав Вакарчук
Дарино, Святослав – надзвичайно вимогливий наставник. Чому ти хотіла потрапити саме до нього? Не було страшно не виправдати його сподівань? |
Яку найбільш корисну пораду тобі вже встиг дати Вакарчук?
Мені зараз потрібно працювати над технікою вокалу й вчитися володіти своїм голосом. Мовляв, емоційно в мене поки все виходить, а досвіду бракує. Тому треба багато співати й багато слухати різної музики. Він уже навіть сказав, якої.
І що радить Вакарчук?
Він каже: "Якщо ви хочете співати, наприклад, народні пісні, ви повинні слухати найпершу музику в цьому жанрі, тобто бабусь і дідусів у селах. Це саме стосується й джазової музики. Варто слухати найперших виконавців, а не тих, хто виступає у цьому напрямі сьогодні.
А кого із виконавців особисто ти вважаєш еталоном?
Я не можу сказати про когось одного. Якщо ми говоримо про жіночий вокал і, до прикладу, зарубіжну естраду, то, звичайно, це Christina Aguilera, Beyonce, Whitney Houston, Mariah Carey, Lara Fabian, Rihanna. Я поважаю їхню творчість, їхній стиль. Однак сама ще не визначилася з манерою, у якій хотіла б співати. Я працюю над пошуками себе.
Ти студентка магістратури. Якщо пройдеш далі, як плануєш поєднувати літню сесію з участю в "Голосі"?
Абсолютно спокійно. Зараз ми працюємо над написанням диплому. Тому поки все нормально. А до іспитів ще далеко. Сподіваюся, одне іншому не заважатиме.
Тобто викладачі підтримують твоє бажання піти з професії, яку ти обрала?
Вони навіть у соцмережах мене підтримують: репостять посилання із різними голосуваннями, пишуть мені повідомлення, ставлять лайки. Це дуже приємно! Я просто співала в інституті протягом усіх шести років. І мене багато хто запитував, що я взагалі роблю у своєму виші. Мені радили пов'язати життя з музикою. Тому і студенти, й викладачі не надто здивувалися, коли побачили мене на сцені "Голосу країни". Лише сказали: "Нарешті! Чому тільки зараз?"
У тебе є близька людина, яка понад усе підтримує тебе на цьому шоу?
Окрім батьків, це моя найкраща подруга. Вона допомагає мені з усім, навіть із макіяжем і зі стилем. А, якщо ви маєте на увазі особисте життя, то я зараз працюю над музикою у собі. І саме нею зараз сповнене моє серце. Когось іншого там поки немає.
Наступний випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" дивіться завтра, 30 березня, о 21:00.
http://www.1plus1.ua/novyny/uchasnicya- … 42620.html
Поделиться2642014-03-30 13:44:24
Підкорити "Голос країни" мріють москвич у вишиванці та прихильниця Вакарчука із Азербайджану
У неділю, в 21.00 глядачі "1+1" побачать п'ятий епізод "сліпих прослуховувань" "Голосу країни. Перезавантаження".
- пояснив учасник. |
На питання Тамари Гвердцителі про те, чи збирається він вчити українську мову, хлопець відповів ствердно: "Кожен повинен шукати собі місто по душі, і Київ став для мене таким містом. Я хочу переїхати сюди та розпочати свою кар'єру тут".
"Я знав, що Україна зараз у світовому тренді, але не думав, що настільки!"
- здивувався Святослав Вакарчук. – Вітаємо в Україні!"
Також на сцену "Голосу країни" вийде давня прихильниця Святослава Вакарчука з Азербайджану.
"Я познайомилася з українською мовою через "Океан Ельзи". Він настільки гарний і так плавно звучить в їхній музиці. Я вчила його по тому, як співає Вакарчук",
- розповіла учасниця.
Дівчина ризикнула та вирішила представити на розсуд тренерів композицію "Океану Ельзи". Чи оцінить цей крок найвимогливіший тренер проекту Святослав Вакварчук – дізнаємося в неділю.
Серед учасників п'ятої програми також лікар-психиатр, менеджер з персоналу, хлопець із родини фермера та вихованець дитячого будинку.
Одна з учасниць настільки сподобається Святославу Вакарчуку та Сергію Лазарєву, що вони навипередки будуть бігти до сцену, щоб забрати дівчину до своєї команди.
http://www.1plus1.ua/novyny/pidkoriti-g … 42630.html
Поделиться2652014-03-30 21:07:10
Новый эфир Голоса, смотрю
Поделиться2662014-03-30 21:15:36
Здорово первый участник спел, свободно, легко, узнаваемый голос, молодец, судя по всему будет у Лазарева. Вакарчук и Лорак не очень понравилось, хорошо ответил
Поделиться2672014-03-30 21:16:13
Угадала пошёл к Сергею Лазареву
Поделиться2682014-03-30 21:17:08
Уже есть и видео
Поделиться2692014-03-30 21:24:32
Вау действительно с первых звуков захватила зал, отличный голос, умеет себя подать, так же сильная участница, думаю все судьи повернулись, заставили девушку задуматься, попросила, что бы её взяли все , но так тут не бывает, в итоге выбрала Вакарчука, хороший выбор