"Голос країни", канал 1+1, четвёртый сезон,победил Игорь Грохоцкий
Сообщений 711 страница 720 из 937
Поделиться7192014-05-20 21:51:43
Нікіта Алексєєв і Влад Воловіков шоковані несподіваним подарунком від Ані Лорак
Перший "живий ефір" "Голосу країни. Перезавантаження" закарбується у пам'яті усіх, кому випало щастя співати перед глядачами. Із особливою радістю цей вечір згадуватимуть не тільки фаворити глядачів і тренерів. На довго чвертьфінал співочого шоу запам'ятають підопічні Ані Лорак Влад Воловіков і Нікіта Алексєєв, які не потрапили до наступного раунду. Поразка для цих хлопців обернулася неочікуваною перемогою – кожному з них чарівна наставниця пообіцяла зняти кліп! |
Для Нікіти Алексєєва, який вчора святкував день народження , це стало фантастичним подарунком. Із самого ранку хлопця вітали рідні й учасники, однак він навіть не уявляв, що для нього підготувала Ані Лорак.
"Я не очікував такого сюрпризу! Думав, після виступу поїду додому. І все... А тут такий крутий подарунок на день народження! Пісня, на яку я зніму кліп, обов'язково буде моєю авторською. Але я ще не думав, якою саме…",
- розповів Нікіта.
Для Влада Воловікова жест Ані Лорак став не тільки приємним сюрпризом, а й справжнім шоком. Хлопець зізнався: на сцені він не одразу усвідомив, що саме сказала Ані Лорак.
"Це була така несподіванка! Чесно кажучи, я навіть не сприйняв цю інформацію, коли вона прозвучала! Але тепер я щиро тішуся. Буду думати, на яку знімати кліп",
- поділився радістю Воловіков. Хлопець щасливий, що Лорак не залишила напризволяще навіть тих учасників, які покинула проект.
Із гідною альтернативою перепустці у півфінал за лаштунками хлопців привітали музичний продюсер проекту Руслан Квінта і тренер-суперник Святослав Вакарчук.
"Ви прекрасно заспівали! Дуже шкода, що обидва не пройшли далі! Було дуже круто! Не переживайте!" -
сказав Святослав і наголосив на тому, що для цих учасників усе тільки починається.
Рімма Канівець, сайт "1+1"
http://www.1plus1.ua/novyny/nikita-alek … 50248.html
Поделиться7202014-05-20 21:52:37
Гогітідзе не сподівалася стати улюбленицею українців, а Марлен вдячний Лорак за другий шанс
[ | Учасники "Голосу країни" Мегі Гогітідзе і Марлен Карімов марили про перемогу у чвертьфіналі проекту, однак не до кінця вірили, що саме їм випаде щастя представляти команду Ані Лорак у півфіналі. Тож результат глядацького голосування й рішення наставниці не тільки ощасливили їх, а й по-справжньому вразили. |
"Я аж ніяк не очікувала, що стану лідером сьогодні! Я дуже боялася! І хочу сказати величезне "дякую" українському народу, який почув і відчув мене. Вважаю, що це найважливіше! Я неймовірно люблю кожного глядача і дуже-дуже щаслива!" - поділилася враженнями вагітна Мегі, яка підкорила публіку виконанням пісні Земфіри "Небо Лондона".
Переможниця глядацького голосування розповіла, що не планувала "переспівати" відому виконавицю, а просто мріяла по-особливому прожити цей хіт на сцені.
"Під час виступу усе йшло за планом, адже я співала пісню, яку відчувала. Земфіра надзвичайно душевно, талановито й божественно виконує "Небо Лондона", але мені захотілося показати цю композицію по-своєму",
- зізналася Гогітідзе.
Дівчина настільки занурилася у власний номер, що ні до, ні навіть після виступу не звертала уваги на те, що відбувається довкола.
"Я стояла за лаштунками й навіть не чула, як виступали інші учасники моєї команди. От прийду додому і подивлюся їхні номери в Інтернеті",
- пообіцяла Мегі.
Обранець Ані Лорак Марлен Карімов не приховував, що після виступу теж утратив зв'язок із реальністю:
"Я настільки вжився в пісню, що зараз перебуваю у якомусь трансі. Я залишив на сцені усю свою енергію, тому зараз відчуваю тільки неймовірну втому"
.
Марлен Карімов вдячний Ані Лорак за те, що вона дала йому ще один шанс.
"Звісно, як і більшість, я дуже сподівався на підтримку глядачів… Але я дуже радий, що Ані Лорак знову повірила в мене, відчула, що я можу ще більше розкритися, постати перед публікою в іншому стилі. Що співатиму в наступному ефірі ще не знаю. Буду радитися з наставницею, бо її слово для мене дуже важливе!"
- сказав втомлений, але щасливий Карімов.
Рімма Канівець, сайт "1+1"
http://www.1plus1.ua/novyny/gogitidze-n … 50275.html