"Голос країни", канал 1+1, четвёртый сезон,победил Игорь Грохоцкий
Сообщений 731 страница 740 из 937
Поделиться7362014-05-27 07:21:46
Влад Воловіков розповів про зйомки кліпу й зізнався, за кого вболіває на проекті
Уже цієї неділі учасники "Голосу країни. Перезвантаження" боротимуться за право бути в фіналі. Доки 8 щасливчиків готуються вражати глядачів, деякі прихильники проекту не можуть змиритися з тим, що їхні улюбленці покинули шоу. Так, поціновувачі співу Владислава Воловікова, в офіційній групі "Голосу країни" Вконтакте другий тиждень поспіль вимагають повернути хлопця в проект. |
- Владе, як ти живеш після "Голосу країни"?
- Усе добре, хоча трохи складно звикнути до того, що шоу для мене скінчилося. Але, як то кажуть: "Назад дороги нема". Мені не вистачає атмосфери проекту, бракує команди "Голосу". До хорошого ж швидко звикаєш…
- Ти чув про кампанію "Верните Воловикова"?
- Так, звісно, я бачив, що відбувається в групі "Голосу". Ясна річ, мені приємно! Хіба можна реагувати інакше? Фани в соцмережах пишуть мені і в особисті повідомлення. Я, як і раніше, відповідаю всім. Я справді дуже вдячний, що мене не забули!
- Із ким із учасників спілкуєшся після того, як покинув співоче шоу?
- Із Рибіковим. А взагалі… з усіма потроху. Вболіваю, звичайно, за Славуна, а також за Васю Міщенка. Хоча перемоги бажаю усім, хто лишився в шоу. Я навіть буду голосувати… але за кого – не скажу. Маю право мовчати (сміється).
- Чи виникли в тебе ідеї щодо кліпу?
- Так, я багато над цим думав. Над музикою я ще працюю, а от картинка, яку би хотів бачити, вже склалася в голові. Але поки, щоб нічого не зірвалося, не розповідатиму. Бо я люблю не говорити про заплановане, а показувати фінальний результат. Може, я забобонний, але так я звик. Та й з Ані Лорак ми поки не зустрічалися, тож про щось конкретне казати зарано.
- Як тебе змінив "Голос країни"?
- Я відчуваю, що набрався на шоу величезного досвіду. Ми мали можливість побувати в шкірі справжнього професіонального співака, працювали перед камерами, давали інтерв'ю… Це дуже загартовує, пристосовує до постійної уваги в твій бік. Спочатку мені було трохи ніякого у такій атмосфері, а пізніше я вже почав сприймати камеру, як друга.
http://www.1plus1.ua/novyny/vlad-volovi … 51565.html
Поделиться7372014-05-27 22:44:41
Мегі Гогітідзе розповіла, що робитиме, якщо пологи почнуться в прямому ефірі "Голосу країни"
Учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" з Грузії Мегі Гогітідзе уже за кілька тижнів стане мамою, проте навіть не думає відмовлятися від участі в шоу. 24-річна дівчина переконана: вагітність – не причина сходити з дистанції. Про це виконавиця розповіла "Сніданку з "1+1".
- сміється Мегі. |
Дівчина запевняє, що майбутня дитина завжди допомагає на сцені, адже під час виступів виконавиця ніколи не почувається самотньою.
"Це моя велика сила!" - зізналася Гогітідзе й заспівала акапельно просто в студії "Сніданку з "1+1":
http://www.1plus1.ua/novyny/megi-gogiti … 51746.html
Поделиться7382014-05-27 22:48:33
[align=center]Марлен Карімов розповів, чому найрідніші люди не підтримують його на ефірах[/align]
Півфіналіст "Голосу країни. Перезавантажнення" Марлен Карімов через політичну ситуацію в країні втратив частину своєї аудиторії. Цей виконавець приїхав на проект із Криму, де уже кілька місяців не транслюють "1+1".
- розповів Марлен у студії "Сніданку з "1+1". Окрім того, Карімов зізнався, що під час участі в шоу йому бракує підтримки найрідніших людей. |
"Мої батьки не можуть приїхати, адже на кордоні зараз виникають проблеми. Тож вони за мене вболівають вдома",
- сказав учасник.
Анатолій Анатоліч запевнив Марлена, що за нього як за кримського татарина тримає кулаки вся Україна.
На знак вдячності прихильникам Карімов виконав у студії ранкового шоу запальну пісню й навіть змусив ведучих танцювати.
Поделиться7392014-05-28 07:28:10
Участник шоу "Голос країни-4" рассказал о характере Святослава Вакарчука |
Василий Мищенко живет в селе Балинцы Ивано-Франковской области. На вопросы про Вакарчука ему приходится отвечать при каждой встрече с земляками.
«В нашей местности еще не было, чтобы кто-то попал на такой проект. Поэтому все очень гордятся, – рассказал Мищенко во время онлайн-конференции на сайте 1+1. – Задают много вопросов. «Как проходят съемки?» «Какой Вакарчук на самом деле?». Про Вакарчука очень часто спрашивают!»
Певец односельчан успокаивает: какой Вакарчук на экране – такой же и в жизни.
«Он очень человечный. Ко всему подходит с позитивом. Святослав переживает за всех конкурсантов и каждый раз приезжает к нам на репетицию»,
– не нарадуется своему тренеру Мищенко.
В магазине села Балинцы раскупили все карточки пополнения счета, чтобы отправить за Васю как можно больше sms.
«Мои близкие говорят, что почти не видели моего выступления, потому что в это время с трех телефонов отправляли за меня сообщения», –
признался участник.
Также Василий рассказал, что и дальше будет выступать на сельских свадьбах. И гонорар повышать не собирается – для односельчан так точно.
Напомним, Василий Мищенко прошел в полуфинал шоу «Голос країни-4». Среди всех участников команды Святослава Вакарчука он набрал наибольшее количество зрительских голосов.
Всего в полуфинал шоу «Голос країни-4» прошли 8 вокалистов – по двое из каждой команды. В их отборе участвовали зрители путем голосования в прямом эфире.
Полуфинал состоится в воскресенье, 1 июня.
http://viva.ua/view/27403
Поделиться7402014-05-29 00:30:25
Ігор Грохоцький розповів, хто його найбільше підтримує під час участі в шоу
Раніше підопічний Святослава Вакарчука Ігор Грохоцький віддавав усього себе грі в футбол, а тепер тішить людей музикою. У студії "Сніданку з "1+1" півфіналіст "Голосу країни. Перезавантаження" розповів, хто під час участі в шоу його підтримує найбільше..
- розповів Ігор. |
Що заспіває на проекті уже цієї неділі, Грохоцький, ясна річ, не розповів. Натомість – потішив ведучих і глядачів "Сніданку з "1+1" ліричною композицією.
http://www.1plus1.ua/novyny/igor-grohoc … 51926.html
Послухати улюбленця дівчат можна тут: