"Голос країни", канал 1+1, четвёртый сезон,победил Игорь Грохоцкий
Сообщений 811 страница 820 из 937
Поделиться8122014-06-05 06:22:11
Может и Марлен, так же не плохо
«Голос країни 4»: Марлен Каримов станет победителем шоу?
Вчера 17:40 Кристина Шомина журналистка
Подопечному Ани Лорак приписывают победу в шоу «Голос країни 4»
Уже в это воскресенье телезрители узнают имя победителя шоу «Голос країни 4». А пока что поклонники шоу томятся в ожидании и пытаются предугадать, кто же станет победителем проекта.
Среди суперфиналистов фаворитом является подопечный Ани Лорак - Марлен Каримов. Певцу уже удалось обойти многих начинающих артистов и выиграть право представлять в финале команду Ани Лорак.
Многие из выбывших участников также предрекают победу молодому артисту. Что ж, имя победителя мы узнаем уже 8 июня. Следите за новостями телешоу на портале Tochka.net.
http://glamurchik.tochka.net/221762-gol … elem-shou/
Поделиться8132014-06-06 08:51:21
Фіналіст шоу "Голос країни", екс-"динамівець" Ігор Грохоцький: "Спорт навчив мене рухатися до мети"
Уже цієї неділі Україна обере свій голос. Нарешті ми дізнаємося ім'я переможця шоу "Голос країни. Перезавантаження". Один із чотирьох претендентів на перемогу - 21-річний Ігор Грохоцький. Колись хлопець грав за "Динамо", а тепер співає на нашому вокальному шоу… |
- Ігоре, в якому форматі відбуватиметься фінал?
- Кожен виконає три пісні. Після першої публіка вирішить, хто з чотирьох учасників покине проект. У другому етапі вже троє співатимуть з тренерами дуетом. Потім люди знову голосуватимуть і залишать у шоу двох суперфіналістів, які виконають іще по пісні. Й тільки після цього шляхом голосування визначиться переможець.
- Як гадаєш, тобі вдасться перемогти?
- Я не знаю, які пісні будуть в інших виконавців, але в мене будуть зовсім різнопланові композиції, несхожі на ті, що я виконував раніше. Мені дуже цікаво, як глядачі сприймуть зміни в репертуарі, чи буде їм до вподоби. Як би я хотів, щоб вони отримали задоволення!
- Як твої батьки ставляться до твого прагнення бути співаком?
- Мама й тато за мене у будь-яких ситуаціях. Коли мені було десять, вони віддали мене до Республіканського вищого училища фізичної культури і спорту України. Це спортивний інтернат. Відтоді я пішов по життю сам, рідко бачив найрідніших й рано навчився власноруч вирішувати проблеми й приймати рішення. Хоча, звісно, відчував підтримку батьків. І зараз вони дуже переживають і вболівають. Мій брат Андрійко також дуже підтримує, приходить на всі ефіри. Я став для нього авторитетом, відколи беру участь у "Голосі", але його до співу не тягне. Він мріє бути художником.
- А хто тебе не підтримує? У тебе є недруги?
- Ні, ворогів немає. Є заздрісники. Але я до всіх ставлюся з розумінням.
- Розкажи про своє футбольне минуле? Чи бракує тобі тієї атмосфери?
- Так, я дуже сумую. Іноді неймовірно хочеться взути бутси, вийти на поле, відчути м'яч, побігати і зловити той кайф! Але поки я увесь в музиці, я дуже серйозно готуюся до фіналу.
- Чи допоміг тобі досвід гри на полі під час боротьби на "Голосі країни"?
- Спорт навчив мене рухатися до мети. Я тренувався днями й ночами. І зараз це допомагає під час напружених репетицій. Завдяки футболу у мене з'явилося бажання завжди бути першим, перемагати, виникла звичка багато працювати, щоб досягнути результатів. Після тренування мені часом хотілося кричати, бракувало повітря... Тобто я втомлювався фізично, а змагання на "Голосі" виснажує морально, бо я завжди лишаю на сцені душу. Але я ще жодного разу не пошкодував про те, що прийшов на проект, бо мені подобається бути щирим і відкритим для людей.
Після "відбору наосліп" і "батлів" я був більш розважливим, бо думав, що не пройду далі. А зараз я ставлюся до того, що роблю, дуже серйозно. Мені страшно розчарувати тренера й глядачів, які в мене повірили.
- Чи стежать колишні тренери й друзі по команді за твоїм життям на проекті?
- Мене футболісти підтримують і підбадьорюють. Просять, щоб я заспівав пісню "Постели мені, мамо, рушник", яку я часто виконував у інтернаті. Я там був єдиним, кому вдавалося брати ноти (сміється), тому на лінійках завжди виконував гімн України і оцю пісню про рушник. Коли я співав її на батьківських зборах, усі мами завжди плакали.
Мої друзі-футболісти хотіли прийти й підтримати мене на ефірі, але зараз у них збори й ігри, тож їм ніяк вирватися.
- Як тебе змінив "Голос країни"?
- Я став більш відповідальним, більш вимогливим до себе, не таким легковажним, як раніше.
- Якої риси характеру до участі в проекті у тебе не було?
- Впевненості у своїх силах.
- Хто з команди шоу, крім Вакарчука, тобі допоміг найбільше?
- Дарина Кирилко. Особливо в плані емоцій. Вона заспокоює, допомагає відкрити щось нове у пісні, завжди дає слушні поради. Вона дуже цікава, розумна й життєрадісна дівчина. Я бажаю їй впевненості й дуже хочу, щоб у неї була своя музика і свої прихильники. Вона справді цього заслуговує.
- Як на тебе впливає увага значної кількості прихильниць?
- Мені справді багато пишуть і я усім вдячний за підтримку. Гадаю, що любов глядачів не може мене зіпсувати. Навпаки хочеться відкриватися і дарувати кожному особливу музику.
- Чи кохав ти?
- У моєму житті було одне кохання. Тільки одне. Щасливе. Навіть сім'ї так не живуть… Але у цьому житті все закінчується. Взагалі я дуже серйозно ставлюся до стосунків і розумію, що вони потребують значної уваги. А зараз я не можу дозволити собі роззосереджуватися. Я хочу досягнути бодай чогось у цьому житті.
- Ти вже визначився, у якому напрямі співатимеш?
- Я хочу робити таку музику, як Muse: абсолютно інструментальну, як політ… І такий же вокал хочу. І я сподіваюся, що в мене буде своя аудиторія, бо така музика заворожує. Завжди. Всіх. Можливо, в Україні це відбудеться не одразу, але я дуже про це мрію. Хай я не зароблятиму купи грошей, але я обов'язково робитиму те, що мені подобається.
Поделиться8142014-06-06 20:50:55
Подопечные Ани Лорак и Тамары Гвердцители рассказали о курьезах в прямом эфире
Финалисты талант-шоу "Голос страны" поделились секретами закулисья.
К выступлениям в прямом эфире стоит готовиться с особой ответственностью. Каждое движение артисты, как правило, оттачивают накануне мероприятия до тех пор, пока они не станут идеальными. Так, финалисты проекта "Голос страны" Михаил Мирка и Марлен Каримов рассказали о том, какие курьезы с ним произошли во время прямых эфиров.
- Прямой эфир – процесс, где должно все вовремя начаться и вовремя закончиться, - рассказывает Марлен Каримов. – На прошлом эфире у меня был номер, где на сцене выступал сам: много травы, поле и трава, которую надо косить. И перед выступлением я вижу, что траву не успевают постелить! Это какая-то невероятная смесь волнения и радости от того, что вокруг происходит такая "кипишная" работа! К счастью, траву успели постелить и мой номер в итоге удался.
А вот Михаил Мирка едва не забыл слова во время своего выступления в полуфинале.
- Во время своего последнего выступления я действительно забыл слова! А перед этим меня еще предупреждали: "если ты забудешь слова, это будет конец". И действительно, выхожу на сцену и понимаю, что забыл слова! – вспоминает Мирка. – Но как только увидел зал, понял, что вспомнил слова.
Полную видеоверсию онлайн-конференции с финалистами проекта смотрите на видео:
http://kp.ua/culture/456261-podopechnye … amom-efyre
Поделиться8152014-06-06 20:53:34
Финалист шоу "Голос країни": "Я не ожидал, что дойду до финала!"
Парень очень волнуется перед финальным эфиром. Фото Оскара ЯНСОНСА
О своем отношении к проекту рассказал его финалист Игорь Грохоцкий.
Уже в воскресенье, 8 июня на телеканале "1+1" пройдет грандиозный финал четвертого сезона проекта "Голос країни". За право считаться главным вокалистом страны будет бороться и футболист Игорь Грохоцкий. Пришедший в музыку из профессионального спорта, парень даже и мечтать не мог, что добьется в проекте таких больших успехов.
- Я не ожидал, что дойду до финала, - честно признался Игорь во время онлайн-конференции с читателями "КП" в пресс-центре издания. - Недавно мы еще узнали и о том, что победитель получит не только статуэтку "Голос країни" и титул главного вокалиста страны, но и контракт с телеканалом "1+1"! У меня от спорта рвение к победе и стремление идти вперед и побеждать. После окончания проекта хочется быть личностью. Мечтаю о своих песнях и концертах.
Также парень отметил, что после каждого своего прохождения в следующий этап шоу, он разделял эту радость с родными и друзьями. Наверняка, в случае выигрыша в финале, поступил также.
Видеоверсию онлайн-конференции смотрите на видео:
http://kp.ua/press/5401-onlain-konferen … rany-vydeo
http://kp.ua/culture/456236-fynalyst-sh … -do-fynala
Поделиться8162014-06-06 20:59:05
Финалист шоу "Голос страны. Перезагрузка" боится ездить в метро из-за поклонниц
Поклонницы Марлена Каримова стараются не упустить свой шанс даже в метро. Фото: Александр ГОНЧАРОВ
Красавчик Марлен Каримов впервые ощутил волну популярности в общественных местах.
Популярное вокальное шоу, которое показывает канал "1+1", всего за 4 месяца сделало молодых певцов самыми узнаваемыми лицами "из телевизора". Совершенно не удивительно слышать от подопечного Ани Лорак о том, что преданные поклонники не дают парню прохода в общественном транспорте.
- Сейчас я живу в Киеве и езжу на метро, - рассказывает в пресс-центре "Комсомольской правды" Марлен. – Люди узнают на улицах, ходят на пробы. Иногда даже пугаешься, когда идешь быстро, а за тобой бежит девушка и старается догнать, чтобы взять автограф. Были моменты, когда я действительно пугался, - признается молодой человек. А вообще мне невероятно приятно, что узнают! После первых "баттлов" стали чаще писать в социальных сетях. Часто пишут комплименты в адрес моей внешности и теплые пожелания, очень приятно это читать.
К слову, как поведал нам Каримов, сейчас его сердце свободно, потому у поклонниц есть шанс.
- Оказывается, сейчас не хватает времени на то, чтобы уделить кому-то время: мы постоянно работаем, репетируем,
- сказал Каримов.
Полную видеоверсию онлайн-конференции с финалистами проекта смотрите
http://kp.ua/press/5400-onlain-konferen … rany-vydeo
Поделиться8172014-06-06 21:04:23
Сергей Лазарев бросил подопечную перед финалом телепроекта?
Мария очень благодарна тренеру за поддержку. Фото: Оскар ЯНСОНС
Участница шоу "Голос країни" поделилась секретами закулисья программы.
В ближайшее воскресенье поклонники талант-шоу "Голос країни" будут следить за накалом страстей в финале проекта. Подготовка идет полным ходом. Правда, ходят слухи, что звездные тренеры, в частности Сергей Лазарев, не очень-то и помогают своим подопечным. Мол, они только приезжают для съемок роликов о репетициях, а сами репетиции вокалисты проводят с педагогами. Слухи эти во время онлайн-конференции в пресс-центре "КП" прокомментировала единственная дошедшая до финала девушка, подопечная Лазарева – Ольга Мельник.
– Подготовка идет глобальная,– отметила девушка. – Три песни – это много для нас. Для каждого участника это трудно, поэтому мы друг друга поддерживаем. Мы переживаем за каждую песню, чтобы номер был неповторим. Работаем над вокалом, потому что хореография ставится в последний момент. Тренеры к нам приезжают, занимаются. Мы каждый день с Лазаревым переписываемся. Он даже на полчаса может ко мне приехать, чтобы потренироваться. Я за это ему очень благодарна!
Также девушка призналась, что ей приятно быть единственной представительницей слабого пола в финале проекта. Однако, поклонников она планирует удивить своей женской силой.
Видеоверсию онлайн-конференции смотрите ЗДЕСЬ
http://kp.ua/press/5401-onlain-konferen … rany-vydeo
Поделиться8182014-06-07 09:03:58
Уже завтра узнаем кто же победил
Поделиться8192014-06-07 09:06:14
Анна Ходоровська виступить у фінальному ефірі "Голосу країни. Перезавантаження"
Уже цієї неділі Анна Ходоровська вперше виконає композицію на вірші Ліни Костенко "Як тепер тебе забути". Музику до нової пісні написав відомий композитор Руслан Квінта. |
"Я щаслива, що знову опинюсь там, де мене вперше почув глядач. У такий непростий для країни час мені подвійно приємно, що я буду виконувати композицію на слова видатної української поетеси Ліни Костенко",
- ділиться Анна.
Також Ходоровська зізнається, що не пропускає жодного ефіру, і у неї вже є свій фаворит, ім'я якого вона поки не хоче називати.
"Знаю, як складно учасникам перебороти свій страх. Раджу спробувати зібратися на максимум і отримати задоволення від свого виступу. Глядачі, без сумніву, відчують ваш посил і енергетику. Всім учасникам бажаю сил, віри і натхнення!".
Нагадаємо, що 8 червня відбудеться фінал "Голосу країни": команду Тамари Гвердцителі представить Михайло Мирка, команду Святослава Вакарчука - Ігор Грохоцький, команду Ані Лорак - Марлен Карімов, а команду Сергія Лазарєва - Ольга Мельник.
http://www.1plus1.ua/novyny/anna-hodoro … 53350.html
Поделиться8202014-06-07 09:08:18
Ольга Мельник про Сергія Лазарєва: "Ми листуємося щодня"
Кожен із учасників "Голосу країни" ретельно опрацьовує пісні, які виконає на останньому живому ефірі. Не менше зусиль, ніж хлопці-фіналісти, до підготовки докладає єдина дівчина на проекті – Ольга Мельник. У цьому вона запевнила своїх прихильників під час онлайн-конференції на kp.ua. |
"Підготовка глобальна, тому що три пісні – це багато. Cкладно кожному з нас. Ми всі це розуміємо, тому підтримуємо одне одного",
- сказала Ольга. Однак зізналася, що її найпотужніша опора на проекті, звісно, тренер Сергій Лазарєв. Співак нерідко відкладає свої справи, аби зустрітися з підопічною.
"Коли ми бачимося з Сергієм, він намагається дати мені якомога більше інформації. Якщо в нього є вільний час, він обов' язково приїжджає хоч на півгодинки, аби відрепетирувати зі мною пісню. Навіть якщо наставник перебуває він іншому місті, він пише мені . Ми взагалі листуємося щодня",
- розповіла Мельник.
До речі, Оля, як і інші фіналісти ще не до кінця вірить, що їй вдалося подолати на проекті такий тривалий і непростий шлях.
"Я думала, що не дійду навіть до "Нокаутів". Я, чесно кажучи, і досі цілком не усвідомлюю, що відбувається. Ми дуже багато працюємо і на осмислення того, що з нами сталося, поки немає часу",
- зізналася Мельник.
Чи вдасться єдиній дівчині у фіналі перемогти хлопців, дізнаємося уже 8 червня у "Голосі країни. Перезавантаження".
http://www.1plus1.ua/novyny/olga-melnik … 53366.html