Грохоцький розповів, що найбільше хоче перейняти у Вакарчука
Фіналісти "Голосу країни" активно готуються до вирішального ефіру й зізнаються: саме зараз вони переживають найскладніший етап на проекті. Під час онлайн-конференції на kp.ua Ігор Грохоцький розповів, чому навіть після чотирьох місяців життя на шоу не стало простішим. |
"Раніше ми повністю викладалися в одній пісні, а зараз треба налаштуватися одразу на три композиції. Ми повинні в кожній показати емоції й кожну продемонструвати по-новому. Тренер допомагає працювати над кожною фразою, над поданням репертуару",
- розповів підопічний Вакарчука й зізнався, що багато чого хотів би перейняти у свого наставника.
"У Святослава зараз гастрольний тур, він втомлюються, але попри це, завжди вражає мене емоційністю. Йому на все вистачає сил! Він уміє правильно розподіляти заряд енергії протягом дня. Хоча ні, його навіть на більше вистачає. І я би дуже хотів у нього цьому навчитися
На другому живому ефірі Святослав виступав з нами після концерту у Львові, але зовсім не було помітно, що ще кілька годин тому він запалював у іншому містіі",
- сказав Ігор.
Окрім того, учасник розповів, що поки не уявляє, яка картинка під час його виступів буде на сцені "Голосу країни" уже цієї неділі.
"Номери ще тільки ставлять. Я ще навіть не знаю, якою буде хореографія. Це все буде готово за два-три дні до прямого ефіру",
- сказав учасник.
Грохоцький і досі не йме віри, що саме він представляє команду Вакарчука у фіналі, тому обіцяє зробити на сцені усе можливе.
Ім'я переможця "Голосу країни. Перезавантаження" пролунає уже 8 червня в ефірі "1+1".
http://www.1plus1.ua/novyny/grohockiy-r … 53250.html