"Голос країни", канал 1+1, четвёртый сезон,победил Игорь Грохоцкий
Сообщений 921 страница 930 из 937
Поделиться9252014-07-02 07:31:24
Подопечная Ани Лорак из «Голосу країни» показала новорожденную дочь
Мэгги Гогитидзе из команды Ани Лорак пришла на «Голос країни» уже будучи на пятом месяце беременности. Как раз к финалу девушка должна была родить дочь. Имя малышке родители подготовили заранее – назвали Сидония. Дочка родилась 18 июня в три часа ночи с весом 3,9 кг и ростом 56 см. А уже спустя почти две недели молодая мама показала первое фото с новорожденной дочерью. Предлагаю посмотреть |
Поделиться9262014-07-05 14:19:50
Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький порівняв правила гри у футболі й шоу-бізнесі
"Голос країни. Перезавантаження" відкрив дорогу в шоу-бізнес для екс-"динамівця" Ігоря Грохоцького. |
ТРЕНЕР
Музика. І в футболі, і в шоу-бізнесі успіх значною мірою залежить від тренера. Святослав Вакарчук дуже детально пояснював, як поводитися на сцені, як правильно співати, навчив відкриватися глядачам. І дав можливість зробити це під час концерту.
Футбол. Олександр Лисенко, який тренував мене в "Академії "Динамо", вчив не шкодувати себе. Головна суть футболу – цілком віддаватися грі. Та й музиці так само!
ФАНАТИ
Музика. Якщо на футбольному полі увагу прикуто до всієї команди, то на сцену ти виходиш, як правило, сам. Глядачі не лише бачуть тебе, а й слухають, відчувають твій стан душі. Кожна нота несе певну емоцію. Співати в унісон із 70 тисячами людей на головному стадіоні країни – щось дивовижне!
Футбол. Футболіста люблять доти, доки він у хорошій фізичній формі. Якщо ж припускаєшся помилки, від фанатів дістається і гравцеві, і тренерові. Тут любов глядача дуже мінлива. Хоча й багато артистів ідуть у тінь – і про них із часом забувають.
ПІДГОТОВКА
Музика. Мені здавалося, що спортивні тренування повинні забирати більше часу, ніж музичні. Але виявилося, що це не так. Щоби бути в голосі, доводиться годинами працювати з викладачами з вокалу. А ще я зараз учуся грати на гітарі – і це теж робота.
Футбол. У спорті результат безпосередньо залежить від кількості тренувань. Коли я жив футболом, не бачив рідних і близьких тижнями. У "Академії "Динамо" ми тренувалися постійно, іноді виходили на стадіон навіть вночі. Талант талантом, але труд, як то кажуть, усьому голова.
КОМАНДА
Музика. Вокал – не футбол, тут майже все залежить особисто від тебе. Іще одна приємність шоу-бізнесу – наявність дівчат у команді (сміється). До речі, зараз, коли я уявляю своє музичне майбутнє, бачу себе учасником гурту, а не сольним виконавцем. І тут вже моє командно-спортнивне минуле точно знадобиться.
Футбол. Команда в футболі – практично сім'я. Щоби це зрозуміти, потрібно бути в цій команді. Це тисячі годин, проведених разом. Це усвідомлення того, що проблеми одного відобразяться на всіх. Тут ніяк не можна бути відокремленою одиницею.
КУМИРИ
Музика. У футболістів, як і у артистів, завжди є певні орієнтири. Що стосується музики, тут мої кумири – Метью Белламі і гурт Muse. Люблю й ыншу музику Deep Purple, Led Zeppelin, Queen...
Футбол. У футболі мій кумир з дитинства – Зінедін Зідан. Саме з таких цілеспрямованих і працелюбних людей треба брати приклад.
Поделиться9272014-07-16 21:46:48
Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький показав фото з відпочинку
Після перемоги в "Голосі країни" екс-футболіст Ігор Грохоцький встиг виступити на концерті "Океану Ельзи", зіграти в футбол з ветеранами "Динамо" і навіть стати зірковим кореспондентом популярного видання. І лише нещодавно хлопець дозволив собі відпочити. |
За три дні виконавець і його велика компанія встигли здійснити прогулянку Десною і шокувати гостей місцевої бази відпочинку. Справа в тому, що приїжджі аж ніяк не очікували натрапити на переможця "Голосу країни". Ба більше, вони навіть не сподівалися, що хлопець влаштує для них міні-концерт.
"Я з радістю співав для відвідувачів! Вони були в шоці і в захваті",
- згадав Грохоцький.
Позитивні емоції Ігор подарував не тільки незнайомим, але й найріднішим. До прикладу, вручив племінникові футболку зі своїм прізвищем і цифрою 13. Саме в такому вбранні у фіналі співочого шоу "1+1" Грохоцького підтримували колишні учасники команди Вакарчука.
Трьох днів із близькими людьми Ігореві сповна вистачило, аби відновити сили.
"Сімейний відпочинок завжди надихає! Мені вдалося розслабитися, як ніколи. Ми плавали Десною, спілкувалися, жартували, згадували найсмішніші моменти, які з нами траплялися раніше. Слава богу, не втрапили ні в яку халепу. Найекстремальніше, з чим ми зіткнулися – це комарі",
- пожартував Грохоцький.
http://www.1plus1.ua/novyny/peremozhec- … 59017.html
Поделиться9282014-07-20 09:47:24
Ігор Грохоцький дивився Чемпіонат світу з футболу в компанії Вакарчука
Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький навіть після завершення співочого шоу продовжує спілкуватися зі своїм наставником Святославом Вакарчуком. Відомого рокера і молодого виконавця об'єднує не лише любов до музики, а й захоплення футболом. Вакарчук і Грохоцький пильно стежили за цьогорічним Чемпіонатом світу, і навіть разом дивилися фінал. |
"Святослав мені зателефонував і запитав, чи не проти я прийти і переглянути з ним матч. Мені було дуже приємно у компанії колишнього тренера !Він – фанат футболу, а я ж теж серйозно захоплювався. Я був вражений таким запрошенням. Чемпіонату світу зі Святославом - це дуже кльово! Ми вболівали за Аргентину, і нам обом було шкода, що вона не виграла. Думали, що Мессі таки заб'є гол, але наші мрії не здійснилися. Хоча, звісно, ми розуміли, що Німеччина перемогла заслужено",
- розповів Грохоцький під час онлайн-конференції на aif.ua.
Уже зовсім скоро Ігор знову зустрінеться з легендарним співаком. 24 серпня, на День Незалежності, у Львові відбудеться концерт "Океану Ельзи", на який Грохоцький прийде разом із іншими екс-підопічними Вакарчука.
"Я точно буду там разом зі своєю командою з "Голосу країни". Ми дивитимемося і вболіватимемо за Святослава",
- розповів Грохоцький.
Нагадаємо, що масштабний львівський концерт "океанівців" у прямому ефірі транслюватиме "1+1". Шанувальники гурту матимуть унікальну нагоду самостійно сформувати трек-лист концерту за допомогою голосування на сайті телеканалу (стартує 1 серпня).
http://www.1plus1.ua/novyny/igor-grohoc … 59549.html
Поделиться9292014-07-20 09:48:24
Игорь Грохоцкий в гостях у АиФ.ua
Поделиться9302014-08-17 10:33:31
Подопечный Ани Лорак из «Голосу країни» снимает клип в Крыму
Марлен Каримов, подопечный Ани Лорак, в «Голосі країни» занял второе место. Но тогда он не отчаялся и сказал, что второе место даст ему еще больше силы и уверенности. После проекта у Марлена жизнь тоже сложилась хорошо. Во время вчерашней онлайн-конференции на сайте tochka.net подопечный Лорак рассказал, что подписал контракт с продюсерским центром «1+1» и сейчас работает над альбомом. Уже 15 августа выйдет его первая песня «Океаны», написанная Русланом Квинтой и Виталием Куровским. И уже скоро в Крыму начнутся съемки клипа на эту композицию. Также Марлен прокомментировал ситуацию с Ани Лорак. «Поскольку я лично знаком с Ани Лорак, могу с уверенностью сказать, что она искренний патриот своей страны и своего народа. Сложившаяся вокруг нее ситуация - это большая несправедливость. Дай Бог, в скором времени все наладится и все будет хорошо. Я знаю, что она - патриот Украины», - поддержал он. Каролину. |