АЛЕКСАНДР ПОРЯДИНСКИЙ - ПОБЕДИТЕЛЬ Х-ФАКТОРА - 4
Сообщений 21 страница 25 из 25
Поделиться222014-01-18 12:02:32
ДУСЯ, 15.01.2014
Ирина Дубцова подарила Александру Порядинскому дорогущий телефон
В этот Новый год мы с кузиной вручили друг другу подарки, о которых договорились еще за месяц до праздников. Конечно же, было очень приятно получить желанные вещицы, однако с ощущениями от презента-сюрприза это не сравнится. Так считаем не только мы, но и победитель «Х-фактора-4» Александр Порядинский, которого его наставница Ирина Дубцова шокировала широким жестом. В канун Нового года российская певица исполнила заветное желание своего подопечного, пишет reallady.com.ua.
«...У меня была мечта – телефон. Мой телефон был очень старым, его нужно было заряжать несколько раз в день, даже если он ни разу не звонил. И вот, в канун Нового года Ира Дубцова подарила мне вначале iPod, а потом и iPhone 5S. Я об iPhone даже не мечтал, а тут еще и 5S! Я был так рад, что даже испугался», - рассказал 15-летний Саша.
Словом, звезда убила сразу двух зайцев: сделала деревенского парня счастливее и заработала себе плюсик в карму.
Муся
http://dusia.telekritika.ua/novosti/238 … ij_telefon
Поделиться232014-01-18 12:06:12
Переможець «Х-фактора-4» Сашко Порядинський: «Хочу написати книжку «Як стати мільйонером у 15 років»
«Кременчуцька публіка просто супер. Дуже тепла атмосфера, – повний зал людей і багато позитивної енергетики», – такі відгуки після концерту «Вісник» почув від фіналістів четвертого сезону «Х-фактора». |
«Нам подарували багато квітів і гарний настрій. А ще дуже приємно, коли бачиш, що у залі багато людей, бо розумієш, що вони прийшли подивитися не на Вакарчука, наприклад, а на нас», – говорить Сашко і з дитячою безпосередністю розповідає, що глядачі дарують печиво, шоколадки і навіть презентували іграшкову корову.
Мемуари в 15 років
Він зізнається, що планує написати книжку «Як стати мільйонером у 15 років».
«Мене так часто запитують, як я почуваюсь у ролі мільйонера, що я часом думаю над тим, щоб написати книжку, де про це розповім. Звісно, це жарт (За перемогу в цьому співочому конкурсі Сашко Порядинський отримав 2 мільйони гривень, – прим. авт.). А якщо серйозно, то треба йти до своєї мрії і робити те, що тобі подобається. І головне правило, яке в мене є, – у голові ніколи не має бути сміття. У мене його немає. Хто не накидає, той і не збирає», – поради від фіналіста «Х-фактора-4».
Він говорив раніше і повторив у Кременчуці, що всі зароблені гроші хоче віддати батькам. А на запитання про мрію, втілення якої вимагало б фінансових вкладень, відповів:
«У мене з дитинства була мрія мати айфон. Я його побачив ще у дитячому таборі і відтоді про нього мріяв. Але Ірина Дубцова подарувала мені його на Новий рік. Більше нічого не треба».
Він – Сашко, а не Сніжана
Охоче Сашко розповідав і про особисте, зокрема про свою родину.
«Не знаю, але на сайтах з’явилась інформація, що, якби я народився дівчинкою, мене звали б Сніжаною. Але це неправда. Так, у нашій родині п’ятеро братів, і, дійсно, мама хотіла дівчинку, але щоб назвати Сніжаною? Такого не було»,
– говорить Сашко і зізнається, що з-поміж усіх братів саме він найбільше схожий за зовнішністю на маму. А за характером – сам не знає, на кого.
Зі своєю родиною хлопець зустрів Різдво.
«Сказати, що в нас співоча родина не можна, але мої батьки також іноді співають (Сміється). Батько любить співати «Посадили на 7 років мене». Не подумайте, що він зек. Так, жартуючи, співає. Він узагалі любить жартувати. Колись сказав друзям, що вміє на баяні грати, а коли привезли той баян, то зістрибнув із теми і каже: «Так я на губному баяні (гармошці) граю».
Камера краде емоції
Себе ж Сашко Порядинський бачить лише музикантом. Зараз він дистанційно навчається в Ніжинському педагогічному ліцеї, але вчителем працювати не збирається.
«Лише кар’єра музиканта. Я від самого початку цього хотів. Тож тепер, коли є можливість, буду працювати на повну. Це будуть мої пісні. На концерті люди мають насолоджуватися не лише класикою, а й «репчиною». Глядача має розкачати і «зарокерити», – планує Сашко.
Щодо «Х-фактора», то це головне співоче шоу країни розцінює як трамплін для подальшої кар’єри.
«Х-фактор» навчив щирості. Зокрема щирості перед людьми. А ще ніколи не треба боятися виплескувати емоції, камера пожирає більше емоцій, ніж ти видаєш на концерті, і треба віддати більше 100%, щоб тобі повірили», – слова переможця четвертого сезону.
Три запитання до фіналістів
Данило Рувимський: «Популярність – стимул рости далі»
– Тобі подобається популярність?
– Так, приємно, коли впізнають на вулицях. І це є своєрідним стимулом працювати і рости далі. Я буду і далі співати, це я вирішив ще до «Х-фактора». А вийшло, що цей проект дав і мені, і Сашку Порядинському старт, щоб йти далі і розвивати музику в собі.
– Ти пам’ятаєш перший виступ на сцені?
– Перший мій виступ на сцені був у школі. Я співав пісню гурту «Океан Ельзи» – це був Новорічний вечір. Я сам напросився. Але за цим стояла моя мама – то її була ідея.
– Ти готовий, що через певний час «Х-фактор» забудеться і доведеться змінювати формат виступу?
– Я до цього готовий хоч зараз. Співаком я хотів стати ще до цього шоу. А «Х-фактор» – просто старт у моїй кар’єрі музиканта. Адже написання пісень для мене – це і хобі також, і все інше.
Сергій Гладир: «На «Х-факторі» я переміг себе»
– Чи плануєте кардинально змінити життя?
– Я живу сьогоднішнім днем. У буквальному сенсі цього слова. Мені подобається, що зі мною відбувається. Мені подобається творчий розвиток, я зараз у стані любові. А як буде далі – час покаже. Сім’я, діти… Їх потрібно годувати. Тому, якщо в цьому я знайду себе не лише тому, що мені це подобається і до смаку, а якщо ще й приноситиме дохід, то зміню професію. Якщо ні – піду знову працювати лікарем.
– Як ви ставитесь до того, що не стали переможцем 4-го сезону?
– У мене двояке ставлення до «Х-фактора». По-перше, як до шоу. По-друге, як до боротьби із самим собою. Я боровся із собою, зі своїми внутрішніми страхами. І всередині себе я переміг – і це головне.
– Які жінки вам подобаються?
– Я скажу інакше: у кожній жінці можна знайти ту родзинку, за яку можна любити. Можна провести певну аналогію з усіма людьми. У кожного є талант, який у певний час можна відкрити для себе і для людей.
Дар’я Ковтун: «У музиці немає статевої ознаки»
– Що Вас пов’язує з Кременчуком?
– У вашому місті живуть мої дядько і тітка. Вони мені – як другі батьки. Дядько працює у Кременчуцькій дитячій лікарні, і я добре знайома з колективом міської дитячої лікарні. Так склалось, що навіть кудись із ними їздила.
– Що найбільше подобається в Кременчуці?
– Мені найбільше подобається кременчуцький річковий вокзал. Знаю, що раніше ходили судна. Але зараз, на жаль, судноплавства немає. Та, незважаючи на це, там таке чудове місце.
– Як ви ставитесь до того, що цього року на «Х-факторі» було мало дівчат?
– У музиці немає статевої ознаки. Ти любиш музику і твориш, і не важливо: хлопець ти чи дівчина. Після «Х-фактора» і туру планую йти музичним шляхом, є люди, з якими я хочу працювати і які хочуть працювати зі мною.
Олена Ліпошко
http://vestnik.in.ua/news/13889-peremoz … -rokv.html
Поделиться242014-06-08 11:31:05
Специальным гостем фестиваля Мини Мисс Украина стал победитель 4 сезона проекта "Х-Фактор", Александр Порядинский.
http://vk.com/wall-15503435?offset=0&w=wall-15503435_1523362/all
Поделиться252014-07-20 09:19:11
Олександр Порядинський завтра презентує нову пісню
Переможець четвертого сезону вокального шоу «Х-Фактор» Олександр Порядинський записав другу авторську пісню. Почути її можна буде вже завтра. Ця композиція, як і попередня, про кохання.
- зізнається Сашко. |
Перші начерки майбутньої композиції з'явилися давно, але примхлива Муза не давала закінчити роботу. Однак 7 червня, о 4 ранку, до молодого спiвака повернулося необхідне натхнення, і пісня, нарешті, була дописана. Чим був викликаний такий раптовий творчий поштовх? У відповідь на це питання Сашко загадково посміхається.
Подальша робота над піснею тривала кілька місяців, а сам запис на студії відбулася у Вінниці. До слова, юний виконавець вже займається своїм повноцінним альбомом. Перший сингл з нього був представлений 26 червня. Це легка, мила історія-визнання «Люблю тебе». Про сам альбом відомо небагато. Але співак дуже хоче здивувати шанувальників різноплановістю і масштабами збірника:
«Будуть як енергійні та більш танцювальні пісні, так і лірико-романтичні. А ще особливість та оригінальність альбому у тому, що він збере у собі три мови: українську, англійську та італійську!»